Hírek

Kettlebell: új csoportok indulnak

2014.05.27
Az óriási érdeklődésre való tekintettel a Thor Gym vezetése és Szigligeti Attila SFG II-es instruktorunk úgy döntött, hogy június elején új, kezdő kettlebell csoportot indít.

Sok megkeresés érkezett, hogy még a nyári nagy meleg előtt indítsunk új csoportokat. Örülünk az érdeklődésnek és igyekszünk a programunkat a vendégek igényei szerint alakítani!

Első óra 06.03. (kedd), edzések kedden 17-18 óráig és csütörtökön 18-19 óráig. Mindenkit várunk szeretettel, aki a strandszezonban még dobna egy kicsit azon, hogy érzi magát a bőrében - sosem késő változni a jó irányba!

Az első alkalom ingyenesen és kockázat nélkül kipróbálható, az oktató pedig garanciát vállal - amennyiben jársz rendszeresen és elégedetlen vagy a kapott szolgáltatással visszakapod az árát.

Tudsz ennél jobb ajánlatot? Csatlakozz te is! Neked való?

Mindenképp érdemes érdeklődnöd, vagy lenézni egy edzésre, amennyiben foglalkoztat az alábbiakból egy vagy több kérdéskör:

- Funkcionális erő és állóképesség

- Hát~, deréktáji fájdalmak és más degeneratív gerincbetegségek konzervatív (mozgásos) terápiája

- Rossz tartás (egy tipikus civilizációs betegség) mozgásos korrekciója

- Fogyás, jobb kinézet, alakformálás

- Rehabilitáció, egészség, asszimmetriák eltüntetése

- Mozgáskoordináció fejlesztés, stabilitás Gyorsaság, robbanékonyság, teljesítmény

Érdeklődni az attila@kettlebelldozis.hu címen tudsz, bővebb információkat pedig itt találsz az edzésekről: http://thorgym.hu/thor-underground/hirek/olvas/kettlebell-a-mozgas-muveszete

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital