Hírek

Kezdő csoportok Májusban!

2018.04.13
Közeleg a nyár, de legyünk őszinték: Régen rossz, ha csak emiatt kezded el az edzéseket. Mert a kampányszerű lendület hamar elillan, s nem vezet tartós eredményhez. Mi hiszünk abban, hogy az egészséged sokkal értékesebb, s abban, hogy sokan vagyunk, akiknek nem a látszat-megoldások, vagy tüneti kezelés kell, hanem tartós eredmények. Ez az igazi siker!

Másrészt 1-2 hónap alatt lehet eredményeket és akár jelentős változást elérni, de ne, ne ez legyen a célod! Sokkal inkább törekedj arra, hogy valós változtatást eszközölj! Mi segítünk ebben!

Miért?

Sokan vannak, akik 15-30 évesen úgy gondolják, vagy gondolták, hogy időveszteség az egészségünkkel foglalkozni. Ilyenkor a bulik, a tanulás, aztán a karrierépítés, családtervezés az elsődleges. Majd 30 felett jön a rádöbbenés, és feleszmélés, hogy „itt fáj - ott fáj”, jönnek a derékbántalmak, s a rossz tartásból fakadó problémák sorozata. S ez még a szerencsésebb eset: Sajnos a társadalmunk legnagyobb problémája a szív-, és érrendszeri problémák. Ezek nagy része összefügg a stresszes életmóddal, s a mozgásszegény hétköznapokkal. Igenis lehet ezellen tenni, s nem, soha sem késő! Magadért, az egészségedért, s a családodért!

Aki pedig még nem tart itt, annak van egy rossz hírem: Előbb-utóbb, ha nem teszel azért, hogy a testedet karban tartsd, megbosszulja magát a halogatás: Előzd meg a problémákat, s tanulj mások hibájából!

Amiben hiszünk az a tudatosság, s a minőség! Mindez hosszú távon kifizetődik majd, s a tested, valamint a környezeted is hálás lesz érte!

Mindezt érdemes az alapoknál indítani, hogy idővel ne legyen ingatag a rendszer, amibe sok munkát és időt öltél. Nem csak a külsőd miatt kell minőségi mozgást végezz, hanem az egészségedért is.

Az edzéstől több energiád lesz, fókuszáltabbá válsz. Ez pedig visszaköszön a mindennapokban: Több türelmed lesz a gyermekedhez, párodhoz. Sikeresebb leszel a munkában. Több lesz az önbizalmad, jobban érzed majd magad az élet minden területén.

 

Válaszd a Beavatást és nem fogsz csalódni!

Mi is ez a program? Mitől egyedülálló? Mitől ilyen népszerű és sikeres?

 

Nem esünk a piac által diktált tempó hibájába, s nem dobjuk egyből a mélyvízbe azt, aki hozzánk érkezik! Minőségi munkához igenis fel kell készíteni a testet a terheléshez! Valamint a mobilizációs problémákat, a tartáshibákat ki kell javítani! Nem véletlenül fáj a vállad, a fejed, a derekad! Napjainkban a legtöbben ülőmunkát végzünk, s ez nem egészséges! Ezt az évek óta tartó rossz folyamatot kell orvosolni, ami fokozatosságra int minket!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is.

A kurzus 8 hét alatt felkészít a következő szintre. Ebben a 8 hétben megtanulod a helyes mozgásmintákat, hogy a későbbiekben egyrészt elkerüld a sérüléseket, másrészt valóban eredményesen és dinamikusan fejlődhess. Ezek mellett kijavítjuk a testtartásbéli, vagy éppen mozgáskoordinációs hibákat, melyek javarészt az ülőmunkának köszönhetőek.

Ami egyedivé teszi a programot, hogy nem a közepébe dobunk és felelőtlenül hajszolunk, hanem szépen felépített, szisztematikus lépésekkel haladunk, megalapozva a hosszú távú közös munkát. Ennek első lépése, hogy kiemelten figyelünk a törzs megerősítésére. Fáj, vagy gyenge a derekad? Semmiképp sem érdemes addig terhelni más pontokon, míg ezt a részt nem tesszük stabillá. Ezután következhet minden egyéb. Mindezek mellett pedig az állóképességedet is folyamatosan javítjuk.

 

Miket érhetsz el?

Megerősödsz, megszabadulsz a súlyfeleslegtől, egyre inkább elégedettebb leszel a külsőddel. Nem fog megviselni, ha a mindennapokban teljesítened kell, s nem köpöd ki a tüdőd, ha a gyermeked után kell szaladnod, vagy éppen felsétálsz pár emeletet. Nem érzed majd hogy fáj a derekad, be van állva a nyakad, előreesnek a vállaid. Megnő az önbizalmad, mely jótékony hatással lesz a magánéletedre, sőt a munkádra is. Kiegyensúlyozottabbá válsz, s előbb – utóbb azon kapod magad, hogy kijelentheted: „Sportember vagyok”.

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

 

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot, és vágjunk bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, hogy egy kivételes Sportegyesület tagja légy, ahol egymást segítve minden tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun!

 

Csatlakozz hozzánk!

Május 7-től vár a BEAVATÁS!

 

Órarendünket IDE KATTINTVA találod!

Válaszd ki a számodra optimális csoport időpontját, s küldj nekünk e-mailt a beavatas@thorgym.hu címre!

 

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj a +3630 948 8328 -as számon!

Az üzenetben tüntesd fel az általad választott csoport időpontját, s válaszként minden részletes információt küldünk neked!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital