Hírek

Legnépszerűbbek első felvonás

2018.02.02
A Thor legnépszerűbb embere díjra társaitokat a teljes közösségünk (mind az öt termünk) vendégei közül jelölhettétek két héten keresztül. Most bemutatjuk a 9, legtöbb ajánlást kapott kitüntetetett.

Kétségkívül a díjátadó egyik legizgalmasabb szavazása. Első lépésben egy közzétett post alá vártuk a jelöléseket, bár sokan üzenetben küldtetek neveket. Köszönjük ezúton is a több, mint 200 jelölést, amivel hozzájárultatok a lista kialakításához. Azt a 9 embert ismerhetitek meg, akikre a legtöbben gondoltatok. Közülük kerül ki az az egy, aki a gálán átveheti a legnépszerűbbnek járó díjat.

Íme az első három jelölt:

 

SALLAI FRUZSINA

Kedvenc ügyvédjelöltünk kapta az egyik legtöbb jelölést. Ez nem csoda, hiszen egyszerűen lehetetlen nem felfigyelni rá, mikor belép a terembe: Persze nem csak azért, mert egy tündéri szépség, hanem folyamatos pozitív kisugárzása mellett rendkívül kommunikatív, segítőkész és kedves. A közösségi életben is igen aktív, szinte minden rendezvényen, versenyen találkozhattok vele, ahogy beragyogja az adott eseményt. Újbudán Spergel Dani keze alatt pedig hihetetlen edzésmunkával fejlődik.

 

ALMÁSI DOROTTYA

Évek óta lelkesen jár szintén a 11. kerületbe. Jelenleg Becher Kristof az edzője, akivel az eddigi alázatos és odaadó edzésmunkát végzi. Göndör, szőke fürtjeivel és bájos mosolyával kitűnik a terem forgatagából. Csapattársai között nem csupán aktivitásával tűnik ki, de példaként is szolgál a teljesítményével. Folyamatos inspirációt biztosít, így nem véletlenül javasolták ilyen sokan a díjra.

 

SÁRVÁRI GERGŐ

Gergővel már a Hammer of Thor díj jelöltjei között is találkozhattatok. Kiemelkedő sportteljesítménye mellett eszméletlen lelkesen és önzetlenül segíti társait is az egyre jobb teljesítmény elérésében. Emellett jó humorérzékével is tett a népszerűségért, s persze a különböző eseményeken is mindig ő a társaság egyik középpontja. Külön tiszteletet érdemel, hogy ezek ellenére maximálisan sikerült megőriznie a szerénységét és alázatát.

 

Nemsokára jön a következő 6 jelölt is, akikre szavazhattok!

Döntsétek el ti, hogy ki lesz a legnépszerűbb, ki sétálhasson ki a pódiumra február 24-én!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital