Hírek

Miért válaszd a kettlebell képzésünket

2019.02.21
Nagy Rékával beszélgettünk, aki mesélt magáról, s megosztott pár érdekes gondolatot. Ha érdekel a bellezés, akkor ne maradj le!

 

Szia Réka!

Áprilisban te tartod a dupla hétvégés kettlebell és girja képzést. A Thor közegében majdnem mindenki képben van a munkásságoddal kapcsolatban, de mit érdemes rólad tudni, azoknak, akik még nem ismernek?

A Thor Gym FMT edzője vagyok 2016 óta. A kettlebell-el itt a Thor beavatás keretein belül ismerkedtem meg 2014-ben, Tanos Bálint kezei alatt. Először még csak az rkc technika fogott meg, és ezzel a módszerrel is ismerkedtem meg töviről hegyire.

Majd Bálint bedobta a girjasport témát, és átnyergeltem a versenyzésre, ekkor még vendégként. Egy igazi szerelem vette kezdetét. Még egy világbajnoki ezüstérmet és master of sport international class (MSIC) címet is sikerült bezsebelnem.

Azóta lehetőségem nyílt edzőként csatlakozni a Thor családhoz, és oktatni azt, amit azóta is imádok. Büszke vagyok arra, hogy a kettlebell mindkét technikájában jártassagot szereztem, így pontosan tudom, hogy mi-miért is van, gyakorlatanyagokban és edzésmegközelítésben bőven tudok válogatni.

 

A képzésen mire helyezed a hangsúlyt?

Egészen Ádámtól és Évátol kezdjük, hogy honnan is került elő ez a furcsa súlyzó, és mit is lehet vele csinálni. Kitárgyaljuk a kétféle használati technikát, a teljes gyakorlatanyagot feltárva, azoknak tanítási/tanulási módozatait, kiegészitve mindenféle hasznos gyakorlati tanáccsal. Továbbá megnézzük azt is, miképpen lehet erre az egyetlen eszközre támaszkodva egy komplett edzéstervet programozni, vagy miképpen érdemes a progressziót vezetni.

 

Kiknek ajánlod a képzés elvégzését?

Nem csupán azoknak, akik még nem ismerik ezt az eszközt, de szeretnék kipróbálni. Ezen a két hétvégén mind a két technika kivesézésre kerül, így a résztvevők ki tudják választani, hogy a hard style vagy a soft style kettlebell fekszik e nekik jobban. Azoknak is szól, akik valamelyik technikát már ismerik, de nem tudják miért jobb egyik vagy másik. Egyáltalán jobb-e egyik, mint a másik?

Valamint azoknak is, akik már ismerik valamelyik technikát de csak felhasználói szinten, és szeretnék kibővíteni tudásukat elméleti háttérrel, legyenek akár edzők, akik hitelesen és felelősségtelejesen oktathassák az eszköz használatát. Bizony a bellezésnél hatványozottan igaz az, hogy egy-egy videómegosztóról ellesett technika sérülésveszélyes lehet, ez alapján oktatni pedig kifejezetten etikátlan. Mégis sokan szeretnék használni e csodás eszköz előnyeit edzőként. Számukra itt a lehetőség, hogy elsajátítsák az ehhez szükséges tudást.

 

Köszönöm a beszélgetést és találkozunk áprilisban!

 

Vezető oktató: Nagy Réka

IDŐPONT: 2019. Április 6-7. és Április 13-14. (Két teljes hétvége)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:  2019.04.01.

Helyszín: 1144 Budapest, Füredi utca 72-76 - THOR GYM ZUGLÓ

Részvételi díj: 60.000,- Ft

Részletfizetési lehetőség:  

legkésőbb 2019. március 18-ig vagy a létszám betöltéséig: a tandíj 5o%-a

2019. április 5.-ig: a tandíj maradék 5o%-a

Jelentkezz az academy@thorgym.hu email címen vagy telefonon +36 30 948 8328 számon, de van lehetőség  személyesen a recepción is.

A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése személyesen a recepción vagy átutalással a THOR ACADEMY KFT 10104105-67898700-01004000 bankszámlára (megjegyzés rovatba a neved és a Kettlebell szavakat írd)

 

A befizetések sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Maximum létszám: 20 fő

 

A képzéssel kapcsolatos bővebb információkat és tematikát IDE KATTINTVA találod.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital