Hírek

My Story díj harmadik története

2018.01.30
A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több mint húszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

KÁLÓ-IGNÁCZ LÍVIA

Sziasztok!

 

Káló-Ignácz Livia vagyok, Budapesten élek a férjemmel és a két négylábú gyerekünkkel.

 

Ami a sportot illeti kiskoromban táncoltam, utána volt egy kis röplabda, de a városi középiskolás kollégiumok közötti bajnokságok szintjén ez megmaradt. Aztán jött kb. 2 év klasszikus női testépítés egy kisvárosi teremben ahol a tulaj volt a pultos, az edző, az értékesítési és a szakmai vezető is egy személyben. Ott tőle tanultam meg használni a súlyokat és az alapgyakorlatokat.

Ekkor a guggoláshoz használt súlyom a testsúlyom 140%-a volt, mára a testsúlyom a guggoláshoz használt súly 140%-a... 

 

Ma nap mint nap azon dolgozom, hogy informatikai projektek átláthatóan,és megfelelő minőséget szállítva működjenek, illetve egy módszertani alapokon nyugvó minőségmenedzsment keretrendszer kiépítésén. Mire ideáig eljutottam a saját minőségmenedzsment rendszeremből viszont kihagytam egy modult.. a testem. Elhanyagoltam, lusta lettem és persze elhíztam, a régi formámat meg sem közelítettem.

 

Hónapokig jártunk a Thor melletti terembe, mire a férjem rávett, hogy csak egyszer sétáljak fel vele azon a lépcsőn és nézzünk be, higgyem el, hogy jó lesz.. Nyitottság és szakmaiság fogadott minket, illetve ígéretek egy összetartó közösségre és új barátokra, ez azóta teljes mértékben be is igazolódott.

 

Amit itt kaptam az nem kevebb, mint életminőség javulás. Ez több mint, egy jól összerakott edzés vagy csapatépítő programok. A 12 hét alatt (egy beavatás és egy fél athletic body) energikusabb és motivált lettem, a külső változás pedig magáért beszél, amit a fotón láthattok is.

Ami még előttem van, az Athletic Body végére normálisan fekvőzni.. nem térdel és nem 2 darabot, aztán UST-n megtanulni húzódszkodni szalag nélkül és persze újra a súlyom 140%-ával guggolni.. (aztán a kétszeresével.. :D )

És persze Dominika... A szakmai felkészülstégére nem kell több bizonyíték, mint a fenti kép. Amit összerak, működik. Pár héttel ezelőtt valami brutális pörgető köredzéssel kínzott minket, persze a végefelé már nem kaptam levegőt és minden méltóságom ellenére négykézláb másztam egyik állomásról a másikra. Látta rajtam, hogy a végét járom, erre lehajolt hozzám és megdicsérte a popsim! :D Így motivál.. mindenkinél tujda mit kell mondani, hogy az utolsó ismétlés is meglegyen, és ez számít igazán. Ezekért a dolgokért küldtem hozzá a legjobb barátaimat is.

 

Köszönjük a válaszokat Lívia!

 

Amennyiben szimpatikus számodra Lívia története, szavazz rá, s nyerje Ő a My Story díjat!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital