Hírek

My Story díj hatodik története

2018.01.30
A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több mint húszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

KURUCZ SÁNDOR

Miképpen találtam ide?

Mindössze 5 hónappal ezelőtt kedves barátaim győzködésére vágtam bele a beavatásba, mondhatni ők vezettek be Thor világába.

Korábban már volt dolgom sok féle más sporttal (pl. úszás, ökölvívás, futás, kravmaga, stb.), mindig volt lehetőség a váltásra, ha valami újra vágyott az ember, DE most teljesen más céllal léptem át a terem köszöbét.

 

Ez a cél a REHABILITÁCIÓ volt, egy szerencsétlen sportbeleset után, combínból kellett pótolni a jobb térdemben a  keresztszalagot. A műtét után közel 11 hónapot kellett várni a teljes szöveti beépülésre. Szerencsémre minden jól sikerükt és természetesen sokat köszönhetek a gyógytornászomnak, de abban az időszakban minden lábbal kapcsolatos feladat közepesen nagy problémát jelentett számomra, még az olyan hétköznapi dolgokban is bizonytalan voltam, mint a térdelés vagy a guggolás.

 

A terem választásnál több fontos tényező mellett a legfontosabb volt számomra a hozzáértő edzői felügyelet. 

 

A Thor képzett edzői csapatából Dominika beavatás csoportjában kezdtem el az akkor még hosszúnak tűnő utat. Domi az első pillanatól figyelt a térdproblémámra, számíthattam a tanácsaira és felhívta a figyelmemet, hogy mire kell ügyeljek.

Az első edzések után éreztem, hogy nagyon jó kis csapat verődött össze, mindenki értette a humort és tovább motiválta a másikat, hogy hogyan lépjen ki a kényelmi zónájából.

 

Mostanra a közös munkánk eredménye, hogy a rúddal végzett guggolás gyakorlatot decemberben már magabiztosan 85kg-os teherrel a vállamon maxoltam és ezeket a gondolatokat is éppen útban egy sítúráról írom és ez még nem a történet vége! :) :) :)

 

Köszönöm Domi, köszönöm Thor és köszönöm az egész csapatomnak! :)

 

Mi pedig Neked, hogy köztünk vagy!

 

Amennyiben szimpatikus számodra Sándor története, szavazz rá, s nyerje Ő a My Story díjat!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital