Hírek

My Story díj második története

2018.01.30
A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több mint húszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

DR. KOVÁCS DÁNIEL

Sziasztok!

 

A nevem Kovács Dániel. 27 éves, jogász végzettségű, Thor Gym függő.

2016 májusában léptem át először a Thor Gym Újbuda kapuját.Teljesen véletlenül akadtam bele a terem honlapjába ami már akkor is elég meggyőzőre sikeredett.  Sporttal kapcsolatos előéletemről annyit, hogy aktívan csupán gimnáziumi éveim alatt sportoltam.

 

Kisebb- nagyobb megszakításokkal irodistaként az utóbbi években futással, spinninggel és minden fajta technikai megalapozottságot nélkülöző -de annál több lelkesedéssel végzett- edzőtermi gyurmával foglalkoztam. A fejlődés reményével és nagy kíváncsisággal csatlakoztam Becher Kristof reggel 7 órától kezdődő Beavatás óráihoz és teszem ezt lassan két éve már UST csapattagként. A kezdeti bukdácsolások és technikai hiányosságok ellenére rövid idő alatt észrevettem, hogy valami fajta minőségi izommunkára csak alkalmas lehet a testem. Kezdtem pozitív értelemben meglepődni saját magamtól és a fokozott – sustanon free- teljesítménynövekedésemtől.

 

2016 végén részt vettem első erőemelő versenyemen a III. Powerbuilder kupán, ahol elsősorban rengeteg tapasztalattal és pozitív élménnyel lettem gazdagabb. Így 2017 decemberére -a IV. Powebuilder Kupára – Kristof iránymutatásai alapján közel 30%- al nagyobb összetett eredménnyel és maxokkal zártam a versenyt (természetesen folyt. köv.). Eközben az UST- s csapattagokkal túléltünk egy Spartan Supert, a funkcionális edzések mellett lefutottam az első félmaratonomat. Jelenlegi céljaim között szerepel egy tisztességes 500 kg feletti erőemelő összetett, technikai javulás és állóképességfejlesztés.

 

Edzőm Kristof személyében egy elhivatott, felkészült, rendkívül nyitott és inspiráló  trénert ismertem meg. Büszke vagyok rá, hogy első UST csoportjának tagja lehetek.

 

Hogy mit szeretek a Thorban vagyis bennetek?

A minőséget, a szakmai programot, az edzői rátermettséget, a válogatott de befogadó közösséget, a csoporttársaimat, a pótórákon megismert új arcokat, a recis csajokat, a munkát , az izzadást, a szenvedést, a még több munkát izzadást és szenvedést, és a szenvedés után jól eső elejtett motiváló edzői félmondatokat, amik miatt még mindig megéri felkelni 4:30kor.

 

Köszönöm srácok!

 

Mi köszönjük Dani!

 

Amennyiben szimpatikus számodra Dani története, szavazz rá, s nyerje Ő a My Story díjat!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital