Hírek

My Story díj negyedik története

2018.01.30
A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több mint húszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

CSÖRGŐ ÁDÁM

Csörgő Ádám vagyok 1988. októberében születtem Mezőkövesden. Úgy érzem ezzel eleget is tettem a rövid bemutatkozásnak.

 Sportmúltról...háááát elég sok mindent sportoltam életem során, de sajnos nem sok volt amit rendszeresen, és huzamosabb ideig tudtam csinálni. Vagy mert időm nem engedte, vagy mert engem nem érdekelt annyira. Ezek közül kivétel a kerékpározás, amit szinte minden nap gyakorlok valamilyen formában. Ami megfogott, és viszonylag régóta csinálom (5-6 éve) az a szikla-, és falmászás, de sajnos tavaly nyáron volt egy sérülésem, ami miatt hanyagolnom kellett az effajta mozgást. Ekkor már ismertem a Thor Gym-et, és gondoltam rákérdezek hogy hogyan tudok edzésekre járni. Felhívtam a honlapon szereplő telefonszámot, és ott rövid beszélgetés után ajánlottak egy edzőt, és mondták, hogy majd keresni fog. Mint kiderült Becher Kristof volt az, aki még aznap vissza is hívott, és leegyeztettünk egy előzetes állapot felmérést. 


Miután ez megtörtént, azt ajánlotta nekem Kristof, hogy néhány személyi edzés követően, amikor átvesszük a gyakorlatokat amikkel dolgozni fogunk, csatlakozzak az UST csoportjához. Igy augusztus óta hozzá járok edzeni. 
Sajnos akkor még nagyon hanyag tartásom volt, ezen szerettem volna javitani, egy kis rendszerességet belevinni az életembe, és persze reménykedtem egy kis súly gyarapodásban is!  Ezek közül szinte minden össze is jött...a tartásomon sikerült javitani az edzőm álltal javasolt gyakorlatokkal. Sokat beszélgettünk a táplálkozásomról is, amin szintén sikerült változtatni pozitív irányba, azóta majd 10kg jött fel, természetesen nem zsírban És ennek a változásoknak köszönhetően én is egyre jobban éreztem magam, sikerült beilleszkednem a csoportba is, és már-már rosszul érzem magam ha kihagyok egy edzést. ( szóval a rendszeresség is össze jött


Igy bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg, hogy elkezdtem ide járni.. Kristof személyében egy szakmailag rendkívül felkészült edzővel van dolgom, mindenben segít, és ha probléma merül fel,akkor együtt dolgozunk a megoldásán. Volt már egy versenyre való felkészítés, a decemberi Thor kupán, ahol az edzőmtől megkaptam minden támogatást, és szerintem képességeimhez méltó helyezést sikerült elérnem. Jelenleg a csapatversenyre készülünk...nagyon remélem, hogy most sem fog csalódni. 
 

Mivel elkapott a gépszíj, igy tovább viszem a versenyzést egész évre, szóval tervben van idén egy Trifecta (amikor is a sprinten remélhetőleg össze tudom mérni erőnlétemet az edzőmével és természetesen szeretnék ott lenni a Thor álltal rendezett bajnokságokon is.

Még annyival szeretném ki egészíteni a tegnapi "bemutatkozást" hogy szeptember óta a láncdohányzást is abba hagytam, emellett az alkohol fogyasztást minimálisra csökentettem a megfelelő fejlődés érdekében. 

Köszönjük Ádám!

Amennyiben szimpatikus számodra Ádám története, szavazz rá, s nyerje Ő a My Story díjat!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital