Hírek

My Story díj ötödik története

2018.01.30
A februári Thor gála díjazottjai között lesz egy különleges díj. Hogy ez mit is jelent bővebben, s kik szerepelnek a jelöltek között? Kövessetek minket és ismerjétek meg az egyedi történeteket.

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több mint húszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

CSÁSZÁR PÉTER

Sziasztok, Császár Péter vagyok. Amit röviden érdemes tudni rólam, az az, hogy földméréssel foglalkozom, 13 éve dobolok, szeretek túrázni, hegyet mászni, bringázni és nagyon sok sört inni. Van egy hardcore zenekarom (The Last Charge), illetve a youtube-on is jelen vagyok mint önjelölt dobsztár.

A sportmúltam nem túl sportos. A suliban úsztam néhány évig, de a tesi órákon meg kifejezetten a bénák közé tartoztam. Papíron jártam egy évig evezni is, de jobban szerettem edzések helyett az akkori barátnőmmel lógni. Gimi után voltak próbálkozásaim, újévi fogadalmak stb., de néhány hónap után mindig feladtam, leginkább azért, mert nem élveztem, amit csinálok, és eredmény sem volt, a klasszikus konditeremtől pedig kifejezetten rosszul vagyok.


 

A Thorba 2016 őszén kerültem, Csorba Dani barátomon keresztül, ő akkor már egy éve a Balázshoz járt, és sokat mesélt, hogy mennyire szereti. Utánanéztem a dolognak, és a honlapon lévő infók alapján nagyon tetszett. Ekkor már egy ideje érett bennem, hogy valamit tényleg el kéne kezdenem komolyabban sportolni. Két egyszerű dolog vezérelt, jobban szerettem volna kinézni, és nem szeretem volna 30 perc dobolás után úgy elfáradni, mint korábban 2-3 óra után. Elhatároztam, hogy elmegyek a Thorba, keményen beleállok, és most az egyszer nem fogom abbahagyni.

A Thor légköre az első pillanatban megfogott. Az tetszik a legjobban, hogy hozzám hasonló teljesen hétköznapi emberek járnak le, és nem kell szégyellni magad semmiért.

Az edzőm Kvotidián Hashtag Ágnes. Amikor megtudtam, hogy nő lesz, akihez járni fogok, kicsit megijedtem, de gyorsan rájöttem, hogy semmi pénzért nem járnék máshoz, mint hozzá. Az első pár hónapot egy szóval írnám le: pokol. De ez mégis egy mennyei pokol volt, mert hiába mondtam minden edzésen, hogy legközelebb nem jövök, aznap este már vártam a következő alkalmat. Ágitól és a közösségtől megtanultam küzdeni és nem feladni, és ezt azóta a hétköznapokban is kamatoztatom, és nem utolsó sorban sokkal jobb fizikummal rendelkezem mint amikor elkezdtem.

Ebben a sportban teljesen megtaláltam önmagamat, nem váltanék semmi másra, és főként nem váltanék másik teremre!

Amikor ezeket a sorokat írom, három nap van hátra az államvizsgámig, majdnem négy hete folyamatosan tanulok, ez azt jelenti, hogy 2018-ban még nem voltam edzésen. Borzasztóan hiányzik, és alig várom, hogy jövő héten csatlakozhassak a többiekhez.

Köszönjük Peti!

Amennyiben szimpatikus számodra Peti története, szavazz rá, s nyerje Ő a My Story díjat!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital