Hírek

Nagy Fruzsi: „boldogabb és fittebb emberekkel dolgozom most, mint 8-12 héttel ezelőtt”

2014.11.28
2014 szeptemberétől két új Thor FMT edzővel bővült termünk szakmai stábja. Új Thor Beavatóként már készítettünk interjút Bakai Leventével és Nagy Fruzsival. Most arról kérdeztük őket, hogy milyen az élet Thor FMT edzőként. Nagy Fruzsival beszélgettünk.

Milyen volt az első edzés, amit Thor FMT edzőként tartottál edzetteidnek?

„Az első edzés előtt egy kicsit izgatott voltam, de hónapok óta vártam már a feladatot, szóval inkább a várakozás okozta ezt az izgalmat, mintsem feszültség.

Az első nyolc hetes kurzus után milyen visszajelzéseket kaptál vendégeidtől?

„A nyolc hetes Thor Beavatás kurzus nagyon sok ember életében indított el pozitív változást. Rendszeres mozgás, izomláz, a rossz szokások hátrahagyása, fittebb hétköznapok, elismerő szavak baráttól/barátnőtől, új barátságok, jó hangulat, jobb közérzet. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nemcsak a vendégeimet, de engem is motivál a fejlődésük. Jó ránézni a csapataimra, magabiztosabb, boldogabb és fittebb emberekkel dolgozom most, mint 8-12 héttel ezelőtt.”

Mire számíthat az, aki nálad kezdi el a terem kurzusait? Mesélj egy kicsit az általad felépített edzésrendszerről.

„Az edzéseim precízen, egyénre igazított terhelés alapján vannak felépítve. Az alapvető technikai elemek elsajátítását követően nagyobb hangsúlyt kap az állóképességi munka is.A stabilizáló izmok és a törzs izmainak fejlesztése kiemelt jelentőségű, de emellett igyekszem változatossá tenni az edzéseket időről időre új kihívásokat nyújtó feladatokkal.

A Thor Beavatás és Athletic Body csoportok mellett Bootcamp edzéseket is tartasz? Erről m it tudhatunk meg?

„A bérletes vendégeimnek kb. havonta hétvégenként közös bootcamp edzésekkel ,,kedveskedem". Itt nincs kötelező megjelenés, nincsenek elvárások csak a kihívás és Te. A szabadtéri edzések nagyon jó lehetőséget kínálnak, hogy a teremből kiszakadva, kicsit más körülmények között, más típusú terhelést is kipróbáljunk és nem utolsó sorban nagyon jó csapatépítő program. A srácok és a lányok együtt küzdenek a feladattal, buzdítják, hajtják egymást.”

Edzőként marad időd a sportolói karrieredre is?

„Szerencsére a két dolog nemhogy kizárja, inkább erősíti egymást. Újfent az HFC magyar profi MMA szervezet szakkommentátoraként tevékenykedem, sportolóként pedig a 2014-es év tanulságaiból okulva nemrégiben csapatot váltottam. 2015 első felére két nagy célt tűztem ki magam elé profi MMA versenyzőként, emellett néhány meglepetéssel is készülök az Új évben, de ezek egyelőre maradjanak titokban.”

Kövessétek figyelemmel  Nagy Fruzsina - Thor Functional Movement Trainer hivatalos Facebook oldalát.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital