Hírek

Nagy Réka a beavatott edző

2015.10.19
A sport már gyermekkorom óta az életem része, így az nem volt soha kérdés, hogy mozogjak, inkább csak az irány volt bizonytalan. Sok mindent kipróbáltam az extrém sportoktól az aerobik órákig, de hiányzott mégis valami.

Hónapra pontosan 2 éve keveredtem le a Thor Gym-be, ahol a Beavatás kurzus 8 hetes programjával kezdődött a függőség. Itt megtaláltam azt a mozgásformát, amit igazán kerestem. Ezután jött az Athletic body 8 hetes „kiképzése”, és azóta már az UST edzések töltik ki szabadidőm nagy részét. Ez alatt a 2 év alatt hihetetlen fejlődésen mentem keresztül, amit a kitartás mellett Tanos Bálint edzőnknek köszönhetek. A rengeteg munka és az eremények összekovácsolták a csoportot, amely edzésről-edzésre egy rendkívül jó csapattá alakult. Mai napig együtt edzünk és nem csak a teremben bandázunk.


Tavaly nyáron elkezdődött egy csoportos óráktól független munka, és külön edzéseken megismerkedtem a girja sporttal. Eleinte csak a kíváncsiság hajtott, de olyan jól haladt a fejlődésem, hogy idén nyáron sikerült egy igen komoly eredményt elérnem: a 2015-ös IGSF világbajnokságon ezüstérmes lettem, hosszúciklus versenyszámban. Innentől nincs megállás, Bálint osztja az észt, én pedig csinálom.


2014.őszén a Thor-ban tapasztalt pozitív élményeknek köszönhetően megérett bennem egy már régóta dédelgetett gondolat:

EDZŐ SZERETNÉK LENNI.

Elkezdtem hát járni az ennek megfelelő úton. Amikor kiderült, hogy idén nyáron indul egy újabb THOR FMT képzés, nem volt kérdés, hogy részt veszek rajta. Úgy gondolom, hogy jól döntöttem! Azt kaptam, amit vártam: rengeteg elméleti tudást és sok-sok tapasztalatot, amit valódi csoportos edzések megfigyelésével és megtartásával tudtam elsajátítani. Nagyon hasznos, és színvonalas képzés volt. A Thor Gym-es hangulat itt is hozta magával, hogy a csoporttársaimmal igazán jó kapcsolat alakuljon ki. A képzés végén sikeres vizsgát tettem, így egyre közelebb kerültem a kitűzött célomhoz.


Már félig-meddig megvolt a terv, hogyan tovább, amikor teljesen keresztbehúzták a számításaimat. Persze a legjobb értelemben: Lehetőséget kaptam, hogy csatlakozzak a Thor Gym edzői csapatához. Úgy érzem, egy álom vált valóra! A nagy öröm mellé pedig ugyanennyi elszántság párosul. Telve vagyok izgalommal és már 3 hete minden napom a korábbi tanulmányok átolvasásával és a szakmai fórumok vizsgálatával telik. Szeretnék Bálint nyomdokaiba lépni, nagyon színvonalas munkát végezni, és öregbíteni a Thor Gym jó hírét.

Ilyen jó csapattal ez biztosan sikerülni is fog!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital