Hírek

Nagybetűs élet a TF után

2015.12.01
Mi lesz velem, ha elvégzem az iskolát? Tudom-e kamatoztatni valahol eddig megszerzett tudásom?

Sok TF-es fiatalt foglalkoztat ez a kérdés, de amikor a diploma kapujában állnak, akkor szembesülnek igazán azzal, hogy na, most akkor merre tovább? Néhányunk szerencsés és úgy születik, hogy már tudja is mi lesz, ha nagy lesz, és ezt a tervet meg is valósítja. Ám sok ifjú tanácstalan lesz a nagy tudás útvesztőjében, hogy melyik irányba is menjen, ami megélhetést is biztosít és még jól is érzi közben magát, mert érdekli a munkája és szereti is azt. Mostanában az esetek nagy részében a külföldi munkavállalás kerül szóba, ha fiatalok jövőképéről érdeklődünk. Aki ehhez az elképzeléshez ragaszkodik, kint sem fog kevesebbet érni a tudása, ott is tudja hasznosítani az itt tanultakat, de Magyarországon is versenyképes fizetés várja az itt végzett ambiciózus edzőket. 

A Thor FMT program nekik (is) nagy segítség lehet. (Az "is" szót azért írtam zárójelbe, mert bárki jelentkezhet aki egészségügyileg alkalmas és érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik, de a TF-esek előnyben vannak, hiszen már előképzettebbek, és nem utolsó sorban tandíjkedvezményben is részesülek!) Ez egy 2 hónapos edzőképzés, ami sikeres vizsga után garantálja a közös együttműködést (JUHÉ! LESZ MELÓ :) ) és ahogy azt több élő példa is bizonyítja, rendes jövedelmet biztosít.

A Thor FMT képzés egy teljes rendszer/gondolkodásmódot ad, ahol az edzők a manapság hazánkban még új, ám egyre népszerűbb  funkcionális edzésmódszert átlátják, megtervezik és oktatják. Nagyon fontos kiemelni, hogy az igazi sikerhez elengedhetetlen a  folyamatos fejlődés-fejlesztés, amit a THOR GYM ígér is. SŐT! Elvárja, hogy folyamatosan olvass, fejleszd magad a témában, de saját továbbképzéseket is tart így nem is tudsz mást tenni, mint képezni magad.


Bővebben a képzésről itt olvashatsz.

Ha felkeltette érdeklődésed a cikk, mindenképp vágj bele a 2016. márciusban induló képzésbe, mert senki nem vesztett vele semmit, ezzel csak nyerni lehet!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital