Hírek

Nyári közvélemény kutatásunk

2016.07.11
Köszönjük az aktív visszajelzéseteket, igyekszünk tanulni és fejlődni belőle.

 

Szokásos kérdőíveink kitöltését ezúttal is köszönjük nektek!

Hogy mindez miért fontos számunkra? Természetesen az ok a következő: Célunk hogy minden területen a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk biztosítani számotokra!

Sajnos, mi teljesen más szemmel látjuk a termet, mint ti. Ezért mindenképp hasznos, ha a visszajelzéseitekkel segítetek nekünk, hiszen így közösen tudunk előrefelé haladni, mindezt úgy hogy szeretett termeinkben továbbra is mosolygós, és elégedett legyen mindenki, aki a Thor család tagja.

Ugyan az időjárásnak nem tudunk parancsolni, és mindkét termünk épületeinek sajátosságai miatt is nehéz helyzetben vagyunk, de igyekszünk tenni a levegőtlenség és a meleg ellen. A következő héten érkeznek új ipari ventillátorok, melyek mellett bízunk benne, hogy még pörgősebb edzéseket tudtok majd tolni.

Az eszközök mennyiségét tekintve a nyár igencsak speciális, hiszen sokan nyaraltok, pihentek, utaztok. Ilyenkor az eszközök elegendőek. Szeptemberben azonban felkészülten várjuk a teljes rohamot. Ettől függetlenül, nemrég (április-május) kerültek újbudára tárcsák, és rudak, továbbá két új pad, és több mobil rack is. Ez a befektetési oldalt tekintve igen komoly beruházás volt.

A zuglói Thorba is érkezett két fekvenyomópad, amint jeleztétek, hogy ez hiánycikk. Több felfüggesztéses heveder is bekerült a terembe idén, és akik tavaly is már vendégeink voltak, azok tudják, hogy a mostani meleg áldásos, és sokkal kevésbé tikkasztó odabent, mint tavaly volt.

Sokan említettétek a biciklitárolót. Már meg is kezdődött az eszközök gyártása, így hamarosan mindkét teremnél kényelmesen tudjátok biztonságba helyezni a kétkerekű csodákat.

Az öltözők frissességéért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Sajnos újbudán a kialakítás miatt a levegőzés nehézkes, de már működnek légelszívók, melyek picit orvosolják a problémát. A víz nyomásával kapcsolatos akadozást, sikerült nagy nehezen a főbérlővel közel fél éves vitát követően megoldani. Bizonyára tapasztaltátok már hogy nem csak csöpög a férfi zuhanyzó rózsája.

Örömmel vettük, hogy az értékelések alapján kiemelkedően teljesítenek edzőink, szakmailag megkapjátok azt, ami miatt minket választottatok. Az is pozitív, hogy a kiszolgálásban érzitek, hogy mindenki igyekszik a maximumot nyújtani, hozzátenni a közösség mindennapjaihoz. Az utóbbi időben több újítás is történt, többek között mobiltöltő-állomások kihelyezése, termékskála bővítés, eszközpark frissítés. Mi nem állunk meg, ahogy ti se tegyétek!

Köszönjük a bizalmatokat, és továbbra is ha bármilyen problémát észleltek, kérünk jelezzétek és kezeljétek türelemmel. Mi pedig igyekszünk mielőbb orvosolni, amit tudunk.

Optimistán tekintünk a közös jövő felé, amit nemsokára komoly bejelentéssel is érzékeltetünk majd.

Addig is jó edzést! Irány a Thor Gym!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital