Hírek

Online coaching - FMT LEVEL II.

2015.10.20
Korábban fejtegettük azt a kérdést, hogy te, mint edző mit teszel a fejlődésedért... Jogos jöhet a kérdés, hogy a Thor-os edzők mit tesznek a szakmai előremenetelükért?

Erra kérdésre nem lehet egyszerűen válaszolni, mert mi büszkék vagyunk arra, hogy hétről hétre fejlődünk és szakmai munkák középpontjában a tanulás és fejlődés van.

1. Minden héten szakmai workshop keretében kielemezzük a témában éppen megjelent cikkeket, könyveket. Értekezünk az egyes mozgásminták legapróbb részleteiről. Nagy hangsúlyt fektetünk az étkezés, a vitaminok tudományos megközelítésére.

2. Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy vendégeink számára olyan szemináriumokat dolgozzunk ki, melyek az adott témát átölelik és ezeket a teljesség igényével tálaljuk az érdeklődök részére. Egy-egy ilyen szeminárium anyagában gyakran fél év munkája van, de akad olyan is melyen már 8 hónapja dolgozunk és még mindig csak a felénél járunk.

3. Igyekszünk a szakma csúcsaihoz eljutni és olyan profiktól tanulni, akik nem csak jó versenyzők voltak, hanem a mostani funkciónális edzések világában meghatározó személyiségek.

Ennek szellemében bűszkén mondhatjuk, hogy edzőink nem szakmaként hanem hivatásként tekintenek munkájukra.

Az FMT képzéssorozat azoknak szól, akik nem csak edzők szeretnének lenni, hanem IKON-ok a rekreációs sport-, és a funkciónális edzések világában.

ONLINE COACHING

A képzés célja, hogy a hallgatók a kurzus végére képesek legyenek korunk leghatékonyabb marketing-eszközeit magabiztosan használni. A piac egy olyan szegmensét ismerjék meg és tudják kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, amellyel jelentősen növelhetik bevételüket. Az egyre fokozodó versenyhelyzetben, olyan piaci előnyt kell szerezni, mely hatékonyan támogatja az edző felépítését a legfelsőbb fokig.

 

Mit tudhat erről Wittmann Zsolt? - Munkásságát nem csak vendégei és kollégái ismerik el, hanem azon tömegek is akik időről-időre megtöltik a szemináriumait. De talán nagyobb szó, hogy Zsoltot több edzőterem is felkérte már, hogy az ottani edzőket képezze tovább. E lehetőségek egyetlen záloga, hogy Zsolt rengeteget tanul, és képzi magát. Mindezt olyan elszántsággal, és lelkesedéssel, hogy mindőnket inspirál a környezetében. Kivételes képessége és stratégiája van arra, hogy miképp tudja a legjobban eladni azt, amiben igazán jó. És ezt nem fél megosztani veletek!

Zsoltról elmondhatjuk, hogy kiemelkedik az edzők sorából, hogy felnéznek rá, nem csak a tanítványai, de a kollégái egyaránt. Hogy elismerik, mint szakembert. Kiépített egy saját edzésrendszert, melyet egyedül kezdett. Azóta eljutott addig, hogy a mai nap már két edző csatlakozott hozzá, s dolgoznak égisze alatt.

 

Itt a helyed, ha...

- Ha te is hivatásként tekintesz a munkádra, akkor segítünk, hogy ki tudd hozni magadból a legtöbbet és ezt a nagyvilágnak is meg tudd mutatni.

- Ha úgy érzed, hogy nincs elég vendéged, vagy éppen nem találtad meg azt az utat, ami igazán te vagy.

- Ha szélesebb körben szeretnéd megmutatni magad, s nem csak egy jól behatárolt közegben evickélni.

 

Bizony meg kell tanulnod jól eladni magad! Ehhez azonban először ki kell alakítani a saját arculatod, és terveket szőni a jövőt illetően. Hiszen célok, konkrét elképzelések nélkül miképpen tudnál előre haladni?

Mindebben segítséget, ötleteket, és hasznos információkat kapsz!

 

2o16. február 20.-21.-én, és 27.-28.-én (négy napos a képzés) 10:00 kezdéssel a Thor Gymben, Újbudán.

 

Részvételi díj: 52.ooo Ft

A jelentkezés feltételele a részvételi díj befizetése, mely történhet átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlaszámra, vagy készpénzben a termeink pultjainál.

A befizetések sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Maximum létszám: 16 fő

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital