Hírek

Őszi kérdőívek helyzetjelentés !

2016.09.20
Szokásunkhoz híven idén nyár végén is megkérdeztük véleményeteket a Thor Gym működésével kapcsolatban. Nagyon köszönjük a kitöltéseket. Örülünk, hogy összességében pozitív a képetek a termeinkkel kapcsolatban. Azokat a dolgokat, amit negatívumként említettetek meg, záros határidőn belül próbáljuk orvosolni lehetőségeinkhez képest.

Célunk vendégkörünk teljeskörű kiszolgálása, így minden téren próbálunk folyamatosan fejlődni, napról napra tapasztalhatjátok, hogy kisebb, nagyobb átalakításokat hajtunk végre termeinkben. Korábban többen jeleztétek, hogy nem elegendő a zuglói teremben a fényerő. Tudomásul vettük és korszerűsítettük a teljes világítást, reméljük ez elnyerte a tetszéseteket. A kérdőív rávilágított arra, hogy az ilyesfajta fejlesztéseket értékelitek és igénylitek, így a jövőben sem állunk le. Többen jeleztétek, hogy az öltözőkben több padra lenne szükség a kényelmes átöltözéshez, már dolgozunk a beszerzésen és hamarosan ennek eredményével is találkozhattok.

Célunk, hogy olyan recepciósokat alkalmazzunk, akik nem csak jól ismerik a rendszert, de azonosulni is tudnak a Thor Gym szemléletével, így még szélesebb körű információkkal tudjanak benneteket ellátni. Törekszünk arra, hogy az edzőterembe érkezve az öltözőben nagyobb tisztaság fogadhasson benneteket. Biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan jelentős változásokat fogtok tapasztalni ezen a területen is

A kapott összkép nagyon pozitív volt a pultrendszerünkkel kapcsolatban. Érkeztek speciális és kevésbé speciális igények. Azon fogunk dolgozni, hogy a jövőben ezek közül a lehető legtöbbnek eleget tudjunk tenni. Megpróbálunk rendszeresen nem állati eredetű fehérjét biztosítani, illetve rendszeresen friss gyümölcsökkel ellátni a pultot. Törekvések vannak az irányba, hogy elindulhasson termeinkben a kártyás fizetés, illetve egy bérletlejárati emlékeztető rendszeren is dolgozunk, hogy ezekkel is könnyítsük a mindennapjaitokat.

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy időt és energiát szántatok arra, hogy visszajelezzetek nekünk munkánkkal kapcsolatban. Ígérjük nektek, hogy ahogyan ti az edzéseken, úgy mi is folyamatosan fejlődni fogunk, hogy a lehető legmagasabb szinten szolgálhassuk igényeiteket.
 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital