Hírek

Plesó Tamás nyerte a Pasta Station Cross Challenge Kupát

2014.11.26
Novemberben került megrendezésre az első Pasta Station Cross Challenge Kupa, melyet a Millenáris Parkban rendeztek meg Budapesten.

Bajától Sátoraljaújhelyig több mint 60 versenyző állt rajthoz az I. Pasta Station Cross Challenge Kupáért kiírt versenyen. A cross training egy olyan edzésmódszert takar, amelyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet lehet fejleszteni egyszerre vagy külön-külön. A hölgyeknél Fazekas Kitti, a férfiaknál pedig Plesó Tamás végzett az első helyen.

Tamás győzelme külön büszkeséggel tölt el minket, hiszen saját magán kívül a Thor Gymet is képviselte a megmérettetésen. Plesó Tomi ugyanis a CF HollyWOD crossfit edzője termünkben.

Tomi nagy csatában szerezte meg az első helyet. Így 75.000 Ft készpénzzel, 3 havi Flex Gym bérlettel, 15.000 Ft értékű Joma vásárlási utalvánnyal, kupával, éremmel, valamint egy nagy csomag Scitec Nutrition WOD CRUSHER termékcsaláddal gazdagodott.

A verseny után Plesó Tomi értékelt saját Facebook oldalán, illetve a SportKlub kamerája előtt: „Egy 300.000 HUF összdíjazású elképesztően jól megszervezett versenyen sikerült az I. helyezést megszereznem! Büszke vagyok az eredményre, hisz a versenyen jól ismert hazai Crossfiterek is részt vettek, valamint elképesztő tehetséges "ismeretlen" srácok is, akik miatt volt is okunk aggódni! Szeretnék a magyarországi mezőny meghatározó versenyzője lenni a jövőben. Nemzetközi szinten pedig célom, hogy megközelítsem az élmezőnyt, de ez kemény feladat lesz. Köszönettel tartozom Harmat Ákos edzőmnek, a Thor Gymnek és páromnak, Krivács Mónikának.”

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital