Hírek

PowerBuilder Training System: a tökéletes fejlődés lehetősége

2014.04.18
Rendszeresen jársz konditerembe, elszánt vagy, akaraterőben sem szenvedsz hiányt? Jó úton jársz, de dolgozhatsz még tökéletesebben. Hogyan? A PowerBuilder Training System rendszerében.

A röviden csak PWB-ként emlegetett kurzus célja, hogy az izmosodni vágyók számára egy, a hagyományos konditermi edzéseknél jobb, egyénre szabott alternatívát biztosítson. Az edzésfajtáról Wittmann Zsolt edzőt kérdeztük a Thor Gymben: „Amikor az emberek a tökéletes fizikum megalkotásáért dolgoznak, egy komponenst gyakran kihagynak a képből: ez pedig az erő. Az erőfejlesztés határozza meg azt, hogy mekkora fejlődést érhetünk el edzéseinkkel, legyen szó izmosodásról, zsírégetésről vagy egyszerűen az egészséges mozgás megteremtéséről. Az erő fejlesztése azonban egy összetett, egyénenként változó eszközöket igénylő feladat – ezt az egyénre szabott edzésprogramozást biztosítja a PowerBuilder Training System. ”

A Wittmann Zsolt által megalkotott PowerBuilder Training System órái 2013. nyara óta elérhetőek a Thor Gym falai között, a bátor vállalkozók pedig a személyes elbeszélgetéssel egybekötött állapotfelmérés után egy olyan edzésmódszert ismerhetnek meg, mely a csoportos és a személyi edzés előnyeit hivatott ötvözni. A 4-6 fős mini csoportokban mindenki a saját állapotának és céljainak megfelelő edzésprogram szerint dolgozik, melynek elsődleges célja a helyes mozgás kialakítása és a modern életmód ’áldásos’ hatása miatt a testünkben kialakult negatív elváltozások helyrehozása. A stabil alapok megteremtése után pedig jöhet az erőfejlesztés - amely főleg barbelles (rudas) alapgyakorlatok segítségével valósul meg –, kiegészítve a céljainkhoz megfelelő technikákkal, eszközökkel; mindezt azért, hogy a kívánt fizikumot elérhessük.

„A PWB rendszer lényege, hogy nem csak heti három ’fárasztó’ edzést kapsz, hiszen ez önmagában semmire sem elég – a tervszerű haladás visz csak közelebb céljainkhoz. Ennek támogatásaként az egyénre szabott edzéstervezés mellett helyet kap a táplálkozási program kidolgozása és egy személyre szabott táplálék kiegészítő használati program is.” – mondta Wittmann Zsolt zárógondolatként.

Az edzések hétfőn, szerdán és pénteken 07:00-08:00-ig és 17:00-18:00-ig, kedden és csütörtökön 20:00-21:00-ig és szombaton 10:00-11:00-ig vannak a Thor Gymben. Jelentkezni lehet Wittmann Zsoltnál a zsolt@powerbuilder.hu címen!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital