Hírek

Rekordok Hétvégéje

2017.03.04
Majd egy hét kellett, hogy felocsúdjunk a hétvégi dömpingből. Mostanra rendeztük sorainkat és személy szerint én mostanra rendeztem gondolataimat. Ha csak a számokat nézzük: 100, 7, 19, 150, 140… Mindjárt megmagyarázom.

Csak fókuszáljunk a szombatra (mert a felújítás miatt elég kemény heteket csináltunk végig). Hajnali 6:00-kor rajtoltunk, még volt pár táblázat, amelyet össze kellett rakni. Ezek után 8:00-kor már a teremben sürögtünk forogtunk. Szerencsére hajnali 4 kor befejezett terem szép állapotban volt. 9:00-kor már edzőink is megérkeztek, megtartottuk az eligazítást.

Thor-os papírzacskóinkban kis welcome ajándék, katonásan felsorakozva a kupák és érmek alatt. Itt kell kitérnem és köszönetet mondanom szponzorainknak, Absolute Live biztosította a frissítőt, még Beef Jerkey, fehérjét, marha formájában.

Ezzel a képpel kezdtük meg 10:00-kor az ünnepélyes megnyitót , átadót, születésnapot és csapatversenyt.

Nyárasdi Zsolt és Szentes Balázs köszöntötte a csapatokat. 19 csapat, azaz 95 versenyző és a nézők, hozzátartozók, szurkolók. Vica-Verza 150 fő.

Az öt selejtező versenyszámból, kettő lent, még három fent párhuzamosan zajlott. Fantáziadús feladatok, nem csak a testi erőt monitorozták. Fontos volt a taktika, precizitás és csapatmunka. A leggyilkosabb a manmaker, legviccesebb talán az evezés volt.

Mire minden csapat végigért, jól ki is purcant. Engedjétek meg, hogy itt kicsit dicsekedjek. A tervezett program csupán 7 percet késett… Egy ekkora rendezvény során ez kimondottan nagy dicsőség.

De térjünk vissza a főszereplőkhöz. A selejtező feladatokat legjobban teljesítő 5 csapat juthatott a döntőbe. Kis pihenő után rajt vezényszóra nekiestek a feladatoknak. (ha valakit érdekelne a Facebookon visszanézheti a döntőt ) A végén a Szofisztikáltak végeztek hamarabb, nem kis előnnyel.

A dobogó harmadik fokára a Szentes Balázs csapata, a Babett and the Barbies álhatott. (Marovszki Babett, Merza Márk, Blümmel Dávid, Bela Zoltán, Berta Ádám) 1 percre rájuk a dobogó ezüst fokára, a siófoki Rock Star All Star (Balázs Viktória, Nagy Attila, Szerencsés István, Kovács Gergő, Szobonya Balázs). Még az aranyat és vele a 100.000.- forintot szakmai vezetőnk csapata vehette át, dr. Tanos Bálint és a Szofisztikáltak (Merk Ádám, Weszp Viktor, Döme István, Selmeci Lilla, Mezős Norbert).

Délután 18:00-kor bezártuk a Thor kapuit, de szerencsére itt nem ér véget a nap. Nagy szaladás a tortáért, onnan pedig a GoodBar-ba, hogy minden készen álljon 21:00-kor.

21:30-kor, már nem akartam hinni a szememnek. Abszolút rekordot döntöttünk. Az eddigi összetartások létszáma 80-100 fő volt, most stabilan 140 fölött voltunk. Erre nem számítottunk, de nagyon örültünk neki. Ez is jelzi, hogy többek vagyunk egy átlagos konditeremnél. Nem csak edzeni jártok hozzánk, hanem ténylegesen szórakozni is.

Éjfél körül szervíroztuk a tortát, négy nagy tűzijátékkal, amit percek alatt elpusztítottatok. Ahogy egyik vendégünk, megjegyezte: „A diétámnak vége.” Ezek után kötetlen és feledhetetlen Thor-os bulizás egészen hajnali háromig tartott.

Összefoglalva? Ezt felülmúlni nagy kihívás lesz. Minden nagyon jól sikerült. A verseny, a buli, és még a terem is elkészült.

Köszönjük, hogy ilyen sokan ünnepeltétek velünk ezt a fontos eseményt. Remélhetőleg a nyári programok során is ilyen sokan, és ilyen jól fogunk tudni szórakozni. Hamarosan jövünk a nyári outdoor részleteivel. Addig is ízleljétek a gondolatot: Rafting Szlovéniában és Tengeri kajak Görögországban.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital