Hírek

SÍELÉS 2017

2016.10.26
Sokan kérdeztétek mostanában, hogy áll a síelés projekt. Sajnos belső dinamikai gondok és a sűrű évzáró események miatt decemberben megakadt a folyamat. Most segítségeteket kérjük, hogy láthassuk merre induljunk tovább.

A nyári raftingos programunk sikerességén felbuzdulva az ősszel kitaláltuk, mi lenne, ha télen is szerveznénk egy programot. A síelésre esett a választásunk és ősszel megkezdtük az előkészületeket. Mint biztosan tudjátok, a Thor növekedésével, a back office is próbál lépést tartani. Ezért a háttérben elkezdődött egy struktúra felépítése. Jól haladtak a dolgok, minden feladatkörre megtaláltuk a megfelelő embert. Sajnos az idő előre haladtával nem úgy alakultak az események, ahogy azt terveztük. Egyik munkatársunktól December elején kénytelenek voltunk megválni. Mivel ő vitte a síelés projektet, távozásával megakadt a folyamat.

Mindeközben eléggé besűrűsödtek az események. Óbudai teremnyitás, Újbuda felújítás és  Zuglóban is elkezdtünk szépülni, de a nagyja még előttünk áll.

Ezért most kérünk titeket, hogy a lentebb látható linken szavazzatok, két nagyon egyszerű kérdés megválaszolásával. Ha összegyűlik minimum 20 fő, akkor nekiesünk a szervezésnek és március elején elmehetünk közösen télbúcsúztató csúszásra. 

ITTITTITT szavazhattok 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital