Hírek

Sikeres hétvégét zártak a Thor Gym versenyzői

2014.11.25
A Thor Gym Girya csapata Etyeken mérettette meg magát. Kiváló atlétáink minden számban diadalmaskodtak, amiben elindultak.

November 22-én szombaton a Thor Gym csapata Tanos Bálint vezetésével Etyekre utazott egy MKMGS verseny alkalmából, a verseny nem egy sportcsarnokban, hanem egy kultúrház étkezőjében került megrendezésre, ami eleinte meglepő volt, de a szervezés kárpótólt mindenkit, hiszen a verseny az eredményhirdetésig zökkenőmentesen, remek tempóban zajlott. Az MKMGS szabályrendszer sok kategóriát enged meg, így a versenyzők a legkülönbözőbb számokban mérettették meg magukat, tíz perctől egészen egy percig tartó időtávokon. A hangulat kiváló volt, és kifejezetten baráti, a szettek végén igazi versenyhagulat alakult ki.

Voltak gyönyőrű szetteket kiváló kivitelezéssel és kevésbé technikás, de annál lelkesebb kezdők is, ami teljesen rendjén való, hiszen ennek a szabályrendszernek a szépségét éppen az adja, hogy kipróbálhatja magát szinte bárki. A szabályrendszer sajátosságaiból adódóan mindenki első helyezettként térhetett haza, így talán többet árul el az adott szett tényleges, számszerű eredménye a sikerről. Csapatunk nagyszerűen szerepelt, mindenki egyéni rekordot állított be, elérve a célt, amiért elindult.

 

Nagy Réka: 65 hosszú ciklus 16-os girjával 5 perc;
Bakai Levente: 51 hosszú ciklus dupla 16-tal 10 perc, 35 lökés dupla 24-gyel 5 perc, 82 szakítás 24-gyel 5 perc;
Benedek Balázs: 59 lökés dupla 16-tal 5 perc, 100 szakítás 16-tal, 5 perc;
Kulcsár Balázs: 44 hosszú ciklus dupla 16-tal 5 perc;
Milos Gábor: 25 hosszú ciklus dupla 16-tal 3 perc.

Gratulálunk a versenyzőknek a fantasztikus eredményekhez, és természetesen Tanos Bálint edzőnek is a sikeres felkészítéshez.
A következő megmérettetés Budapesten a Thor Gym-ben lesz december 20-án ahol már a versenyzők IGSF rangokat is szerezhetnek.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital