Hírek

SMR szeminárium kezdőknek

2014.09.03
Vasárnap szeptember 7-én, 9-12 óráig SMR Alapszintű szemináriumot tart Szigligeti Attila, SMR System oktató és szakértő.

Az SMR System egy eredetileg sportolók körében elterjedt, az emberi testet holisztikus Izompólya fellazítás szemlélettel megközelítő masszázs jellegű technika. Magának az SMR rövidítésnek a feloldása a Self Myofascial Release, azaz saját izompólyánk fellazítása a jelentése. Lényege az izmot burkoló kötőszövetben - ezt hívjuk izompólyának - kialakult feszültségek feloldása, megszüntetése.

A technika eredete a 20. század elején keresendő, amikor kezdték felismerni a testünket behálózó kötőszövetes részek - fascia - jelentőségét. Ekkor ismertük fel újra, hogy a mozgás (dinamika) és tartás (statika) terápiája során nem csak az egyes izmok izolált kezelése (masszázs, nyújtás) lehet hatékony. Ezzel egyben jelentkezett is az igény egy integrált, holisztikus és strukturális megközelítésre, amit a klinikai terápiában alkalmazhatnak….

Ajánljuk ezt azoknak, akik szeretnének kevésbé kötötten mozogni, tennének a saját rehabilitációjukért, vagy csak érdekli őket a jobb mozgás ezen keresztül pedig az egészségük megőrzése.

Neked való?

Mindenképp érdemes érdeklődnöd, megfontolnod a részvételt, amennyiben foglalkoztat az alábbiakból egy vagy több kérdéskör:

- Rehabilitáció - befagyott izmaid mobilizálása, aszimmetriáid kezelése

- Funkcionális erőd növelése - az izomláncok működésének helyreállításával

- Mozgásod korrekciója - a mozgás minőségének javítása az izommemória átírásával

- Segítség túledzés és izomláz ellen

- Bemelegítés - a mélykötőszövetek optimális beállításával

Részletek itt: http://kettlebelldozis.hu/smrkepzes

Jelentkezés itt: attila@kettlebelldozis.hu

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital