Hírek

Spartan Training Camp

2016.12.01
Szentes Balázs a Spartan Training Camp atyja a hétvégén megtartotta a második etapot az évben. Kemény két nap után 13 még keményebb ember ment haza. Olvassátok el Szentes Balázs összefoglalóját:

Amikor megfogalmazódott bennem, hogy megrendezem az első edzőtábort nem gondoltam, hogy ilyen népszerű rendezvénysorozat fog elindulni.
Ezen a hétvégén került megrendezésre a II. SpartanTraining Camp, amin összesen 13 bátor jelentkező vett részt.
Az első napon egy 90 perces edzést követően felfutottunk a Citadellára, majd vissza a rendezvénynek otthont adó Thor Gymbe. Az ebédszünet után még két másfél órás etap következett. Mikor már mindenki azt érezte, nem bírja tovább, percről percre, gyakorlatról gyakorlatra húzták egymást és sikerrel vették az első napot.

Másnap reggel az izomláztól mozogni alig bíró emberek jöttek le a terembe melegíteni, majd a szombati naphoz hasonlóan az első edzés után futással folytattuk. A Petőfi hídhoz vezetett az utunk, ahol bevettük az ott lévő street workout pályát, majd visszatértünk a jól megérdemelt ebédre. A csendes pihenő után elkezdtük a tábor utolsó előtti edzését majd egy negyedórás szusszanás után az végső challenge edzéssel zártunk.

Nagyon jó volt látni, hogy csapatként küzdötték végig ezt a két napot, támogatva és bátorítva egymást.  Külön boldogsággal tölt el, hogy akik külsősként érkeztek is szempillantás alatt beépültek és ugyanolyan részesei lettek a csapatnak, mint azok, akik rendszeresen hozzám járnak.

Néhány gondolat tőlük:

Boci: ,,Balázs! Ez megint nagyon jól sikerült! Szerintem még jobban, mint az előző, pedig már az is elég brutál volt. Ismét sikerült arrébb rakni a komfortzónámat. Az egész napos időtartam tök jól teret engedett annak, hogy rengeteg különböző gyakorlatot kipróbáljunk, egy percig sem unatkoztam. A légkör motiváló volt és a csapat nagyon jó hangulatot teremtett! Köszi!

 

Tamás: ,,Mónival közösen mi is köszönjük Balázsnak a feladatokat, a sok segítséget, tanácsot – a többieknek pedig a motiváló, befogadó és barátságos légkört. Szerintem fogunk még találkozni… !”

 

Márk: ,,Nagyon vártam a tábort, kíváncsi voltam miben lesz más a korábbihoz képest. Balázs sokkal jobban felépítette az edzéseket, új gyakorlatokat is kipróbálhattam. Hangulat nem maradt el most sem, nagyon pozitív volt és jókedvű! 
Jó volt az összhang, húztuk, motiváltuk egymást. A hang és fotó technika zseniális volt, köszönjük Attila. Szép és jó emlék lesz ez a tábor is! 
Köszönöm mindenkinek!”

Ádám: ,,Nagyon szépen köszönjük a munkádat Balázs Szentes, ismét egy színvonalas táborral örvendeztettél meg Minket. Felemelő érzés és egyben nagyon tanulságos is volt látni azt, amikor már a testem feladná az egészet, de a társaim és az elmém tovább hajt. Tetszett a gyakorlatok sokrétűsége, valamint az is, hogy olyan gyakorlatokkal is találkozhattunk, amikkel egy normál edzésen nem. A következő táborban találkozunk!”

 

Lilla: ,,Amikor megtudtam, hogy újra lesz SpartanTraining Camp, nem volt kérdés, hogy jelentkezzek. Az augusztusi táborban leginkább az tetszett, hogy sok volt a kinti feladat, a mostani viszont sokkal változatosabb és jobban felépített volt, ahogyan Márk is írta. Azonban szerintem nem is a feladatokon van a legnagyobb hangsúly, hanem hogy szuper hangulatban telt egy egész hétvége, olyan emberekkel, akikkel "civilben" nem hiszem, hogy megismerkedtem volna. A másik, ami számomra fantasztikus, hogy egy éve még azt sem tudtam, mit jelent az, hogy burpee és meghaltam, ha két emeletet lépcsőznöm kellett, mostanra pedig az egész napom és életem az edzésekhez és a táborhoz hasonló programokhoz igazítom. Köszönjük, Balázs Szentes!’’

 

Gergő: ,,Nehéz szavakat találni... Mind fizikálisan, mind fejben, mind időben és térben sikerült olyan helyekre eljutnom Veletek, ahol már régen nem, vagy még soha nem jártam. A csapat és a hangulat leírhatatlan, egyszerűen ki kell próbálni, elmesélni nem lehet. Én még a két napra nem állok készen, majd talán egyszer. Köszönöm Balázs, köszi Srácok!”

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital