Hírek

Spirit of Thor Újbuda

2018.02.02
Február 24-én Thor Gála, ahol átadjuk a Spirit díjakat. Ismerjétek meg a termünk jelöltjeit, akik várják szavazataitokat!

A Spirit of Thor Újbuda címet annak szeretnénk átadni, aki a közösségben kulcsszerepet tölt be. Annak, aki nem csupán az edzéseken tűnik ki, de lelkesedésével, segítőkészségével hozzájárul ahhoz, hogy előrébb jussunk, fejlődjünk. Annak aki személyiségét illetően teljességgel azonosulni tud a Thor által preferált értékrendekkel.

Lássuk, kik nyerhetik ezt az elismerést:

 

UJVÁRI RITA

Papírforma szerint a díj legfőbb várományosa. A Valhalla team edzéseit látogatja, s bizonyára a legtöbben ismerősként köszöntitek, hiszen szinte mindenütt ott van. Rita az, aki bármikor segítőkész. Ha éppen látja a pultoslányokat a raktárba pakolni, már dobja is le a táskáját és segít. Ő az, aki ha bármilyen esemény is van, az első aki felajánlja hogy segédkezik. Egyszerűen együtt lüktet a teremmel és mindig van egy jó szava hozzánk. Nem beszélve arról, hogy a valhalla közösségében is központi személyiség.

 

CSIZMÁR ZSUZSANNA

Zsuzsi tulajdonképpen már edző, hiszen a nyáron elvégezte az FMT Level I-es képzést. Amellett hogy lelkesedésével húzza a csapatát edzéseken, rengeteget köszönhet neki a közösség. Szervezőmunkája, s aktivitása példaértékű. Bármi történjen, ő minden kezdeményezés élére áll. Edzőjének lényegesen megkönnyíti a munkáját jelenlétével és hozzáállásával.

 

SZAKÁL GERGŐ JÁNOS

Amikor személyiségről beszélünk, ő az akit nyugodt szívvel állítanánk mindenki elé etalonként. Hihetetlen fegyelmezettsége és udvariassága tiszteletet érdemel, s bizony ezzel a habitussal örömmel azonosulunk. Nagyon szembetűnő fejlődés áll a háta mögött, melyben szorgalma kamatozik. Annak ellenére, hogy nagyon népszerű, mégis rendkívül szerény maradt. Ahol tud segít, legyen az edzés, vagy közösségi program. Értékei joggal emelték a jelöltek közzé.

 

PÁLHÁZI DÁVID

Dékány Domi csapatának egyik lelke. Alázatossága emeli ki a közösségből. A jelölteknél közös pont a szerénység, mely őt is jellemzi. Mindig a problémák megoldására és a fejlődésre törekszik, ezzel társait is jó irányba húzza, inspirálja. Nem véletlen, hogy a csapaton belül ő a legnépszerűbb tag. Mellesleg szorgalmának köszönhetően a versenyeken is valószinű találkozunk majd a nevével.

 

Szavazzatok arra, akivel leginkább tudtok azonosulni, s akit méltónak tartotok arra, hogy személyiségét díjazzuk.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital