Hírek

Street Workout vb-selejtező a város szívében

2014.05.19
Május 24-én, a budapesti Deák Ferenc tér ad otthont a második Street Workout & Calisthenics világbajnoki selejtező versenynek, amelyet a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület és a Hardbodyhang szervez.

A fővárosi selejtezőből két sportoló juthat tovább a júniusi oroszországi világbajnokságra. Annak a versenynek Moszkva ad otthont július 26-án. A magyarországi selejtezőre bárki jelentkezhet, aki ki akarja próbálni magát a legjobbak között.

A freestyle szakág seregszemléjén a részt vevőknek kétszer két perces gyakorlatot kell bemutatniuk. A versenykiírásban foglaltak szerint a gyakorlatoknak egyéni koreográfiát kell tartalmaznia. Fontos, hogy erő- és freestyle mozdulatok is szerepeljenek a versenyzők által egyénileg megálmodott és kivitelezett koreográfiákban. A rendelkezésre álló eszközök teljes mértékben használhatóak lesznek a gyakorlatok bemutatása során (korlát, párhuzamos korlát).

A rendezők elmondása szerint nézőként is érdemes lesz kilátogatni a versenyre, hiszen látványos vb-selejtezőt vár mindenki.

Íme, egy korábbi győztes gyakorlata, Szarka Attila: 

A selejtező tervezett programja:

11:00: Regisztráció

12:00: Rendezvény megnyitása

12:30: 1. forduló

14:00: 2. forduló

15:00: Eredményhirdetés

Helyszín: 1051 Budapest, Erzsébet tér

Időpont: 2014. május 24.

Versenyre jelentkezés: streetworkouthun@gmail.com (NÉV + ELÉRHETŐSÉG + ZENE)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital