Hírek

Szakítás verseny: egyéni rekordok születtek

2014.06.10
Június második hétvégéjén szakítás versenyt rendeztek a Thor Gymben, egy hagyomány megalapozásaként. Termünk évente több hasonló verseny szervezését is tervezi.

Tanos Bálint, az esemény megálmodója és főszervezője örömmel köszöntötte az összegyűlt versenyzőket a Thor Gym felső szintjén. Az első szakítás versenyre 16 fős mezőny regisztrált előre, akik természetesen az eseményt is megtisztelték jelenlétükkel.

Négy platformon, két súlycsoportban 8 kg, 16 kg, 20 kg és 24 kg-os girjákkal szakítottak a girjevikek és girjevikák. A résztvevők utolsó csepp erejüket is mozgósítva kiváló eredményekkel zárták a versenyt. Számtalan egyéni rekord született, de a minőségben sem maradt el a megmérettetés, hiszen a legtöbb versenyző remek technikát bemutatva szakított.

Mindenki okleveles elismerésben részesült, de a verseny bírái különdíjban részesítették Szabó-Héger Zsófiát, aki a legmagasabb ismétlés számot érte el. A Thor Gym „legerősebb anyukája” címére is esélyes Zsófi 209 ismétlést hajtott végre a 8 kg-os girjával.

A második különdíjat ugyancsak egy hölgy érdemelte ki. A kecskeméti Hajagos Lilla technikai kivitelezésben nyűgözte le a verseny bíráit. Ő is a Pentagon sportruházat ajándékával gazdagodhatott.

Összességében úgy gondoljuk, egy remek versenyen vagyunk túl. Ez pedig iránymutató lehet a jövőre nézve. Van értelme hagyományteremtő jelleggel még több ilyen versenyt szervezni.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital