Hírek

Szakmai konferencia felhívás

2019.05.14
A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezzük a szakmai konferenciát, ahol a funkcionális edzés képviselőinek és különböző irányvonalainak kívánunk lehetőséget biztosítani, hogy megoszthassuk egymással a tudásunkat. Azonban most valami mással, újjal szeretnénk előrukkolni.

 

Szeptember első hétvégéjén, 7-én lesznek az előadások.

Azonban mi is az, amiben az idei konferencia különbözni fog a korábbiaktól?

Lehetőséget szeretnénk biztosítani szélesebb rétegben is az előadásokra, hogy minél több témában szolgálhasson újdonsággal az esemény: ehhez egy nyílt felhívást is intézünk felétek!

Célunk a funkcionális edzések területeiről szakemberek megszólaltatása a leginkább aktuális témákban. Valamint az egységes irányvonalon való közös előrelépés, amihez hozzátartozik, hogy a tudomány jelenlegi állását illetően a legfrissebb trendekkel megismerkedhessünk.

Nem csak edzőkhöz szólunk. Várunk mindenkit, akit mélyebben érdekel, merre tart ez a szegmens. A Konferencián minden évben a kiválasztott szakemberek a legfontosabbnak tartott újdonságokat dolgozzák fel a funkcionális edzések területén. Az erőedzésben, kondicionálásban érdekelt sportszakemberek és érdeklődők naprakész információkat adhassanak egymásnak a tudomány jelenlegi állásáról.

Emellett a konferencia kiváló alkalom, hogy egy interaktív rendezvényen megismerjétek egymást és kapcsolatot építsetek. Állóképesség, kondicionálás, erőedzés, crossfit – célunk, hogy minden terület képviselője lehetőséget kapjon arra, hogy a tapasztalataikat megoszthassák egymással, közösen épülhessenek, s végül mindenki gazdagabban keljen másnap, plusz információkkal. Nem beszélve arról, hogy a különböző szegmensekből érkező sportolók pontosabb képet kaphatnak a többiekről, ami kohéziót tud teremteni, s remélhetőleg előrébb visz mindannyiónkat.

A konferencia tervezett felépítése:

20 perces előadásokra lehetőség, melyeket 10 perces vitalehetőség követ: itt helyet biztosítunk előadóknak.

Várjuk a rövid ismertetőket az előadásotokról (10-12 sor).

 

30 perces előadások, melyeket szintén 10 perces vitalehetőség követ: a napot három meghívott előadó félórás (plusz vita) előadásával kezdjük.

 

Amennyiben szeretnél előadni és a szakmai konferencia keretén belül megszólítani a funkcionális edzés szakmai krémjét, akkor küldd el témád absztraktját az academy@thorgym.hu és másolatban az fmtedzok@gmail.com - címre. Természetesen kapcsolatot is küldj, amelyen tudunk majd kommunikálni és a részleteket átbeszélni.

Absztraktok beküldési határideje: 2019.07.15.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital