Hírek

Szavazás indul

2018.01.29
A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadó lesz. Ehhez elindulnak a szavazások, s számítunk a véleményeitekre. Döntsetek ti, kik érdemlik meg leginkább az elismeréseket, s kik részesüljenek abban az élményben, hogy 200 ember vastapsa közepette sétálhatnak ki a pódiumra. Lássuk a jelölteket.

A Thor legnépszerűbb embere

Ezt a díjat annak a vendégnek szánjuk, aki a közösségben népszerű karakter. Kérünk titeket, hogy ne feltétlenül a sportteljesítmény alapján szavazzatok. Azt szeretnénk díjazni, aki a személyisége miatt kiemelkedik a közegből, akivel akár szívesen leülnétek kávézni, akivel szívesen vesztek részt közös programokon, aki ha belép a terembe, akkor mindenki szívesen fogadja, üdvözli. A jelöltek listáját a ti véleményetek alapján állítottuk össze a kommentekben, illetve üzenetekben érkezett javaslatok alapján.

Jelöltek:

Sallai Fruzsina

Sárvári Gergő

Klein Richárd

Fülöp Péter

Szentes Kriszta

Juhász Ádám

Almási Dorottya

Vásárhelyi Csaba

Kreutzer Piroska

 

Hammer of Thor

Itt azt szeretnénk kiemelni, s a pódiumra szólítani, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor méltóképp képviselheti a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa, aki ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés lesz.

Jelöltek:

Szőke Krisztina

Merk Ádám

Sárvári Gergő

Bíró Balázs

Weszp Viktor

 

Az év edzője

Sok remek edzővel dolgozhatunk együtt, akik nagy népszerűségnek örvendenek. A választásnál nyilván nem kerülhető ki az, hogy ti kihez kötődtök, de biztosak vagyunk abban, hogy ez a díj méltó helyre kerül majd. Egy egész éves (2017) munkát szeretnénk kiemelni, a beletett energia, a lelkesedés, s természetesen a szakmai szempontok alapján. Ezért a szavazás eredménye 33%-ban számít majd bele a végső eredménybe. Mellette a szakmai vezetőnk javaslata ugyanilyen mértékben befolyásolja a végeredményt, valamint a back office emberi és hozzáállásbéli jellemzők alapján adja majd a fennmaradt 33%-ot hozzá a döntéshez.

Jelöltek:

Eszes Lili

Czunyi Kata

Dékány Dominika

Kvotidián Ágnes

Eisenbacher Dóri

Takács Dániel

Szigligeti Attila

Torma Ádám

Bálint Nándor

Lencséné Juhász Réka

Salga Zsolt

Szentes Balázs

Bujáki Richárd

Becher Kristof

Spergel Dániel

Plesó Tamás

Vajda János

Veres Dániel

 

Az év pultosa

Ugyancsak a 2017-es év teljesítménye fog számítani. Hasonlóképpen az edzői díjazáshoz több összetevőből tevődik majd össze az eredmény: 33%-ban szakmai szempontok döntenek, ugyanilyen arányban a képviselt attitűd és emberi tényezők számítanak, a fennmaradó 33%-ot pedig a ti szavazataitok adják. Szeretnénk, hogy az a lány sétáljon ki az emelvényre, aki valóban megérdemli minden szempontból, hogy díjazzuk a teljesítményét.

Jelöltek:

Molnár Katalin

Nagy Evelyn

Nagy Nikolett

Galló Kata

Varga Lili

Iványi Marcsi

Illés Enikő

 

My Story

Ezt a kategóriát azért alkottuk, mert a jelölések folyamán, ahol több, mint huszan ültünk össze, rengeteg olyan ember, karakter volt, akik kiemelkedőek a közegben, azonban a többi kategória elvárásai nem száz százalékban illenek rájuk. Sok olyan történet van, akik óriási fejlődést értek el, s mindezt nem csupán fizikailag és sportteljesítményt illetően, hanem olyan fejlődésekről beszélünk, ami minden esetben egy siker story. Olyan élettörténet, vagy változás, mely mindenképp megsüvegelendő. Amikre méltán lehet büszke minden egyes jelölt.

E történeteket január utolsó hetében megosztjuk veletek is, hogy a szavazáson reálisan tudjatok mérlegelni. A történetekért kövessétek weboldalunkat és facebook site-unkat.

Jelöltek:

Kurucz Sándor

Berta Ádám

Varga Gábor

Dr. Kovács Dániel

Németh Mónika

Császár Péter

Bíró József

Csörgő Ádám

Káló Ignácz Lívia

 

Spirit of Thor Újbuda/Zugló/Óbuda/Kaposvár/Százhalombatta

Minden terem mindennapjaiban van olyan személyiség, aki a közegen belül olyan attitűdöt képviselnek, akik összetartják a közeget, akik hozzáadnak a termek mindennapjaihoz. Akik a rendszer kiemelkedő részét képezik, akik segítenek nekünk abban, hogy a folyamatok még gördülékenyebbek legyenek. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor anno iskolában is minden osztályban akadt egy olyan személyiség, aki szervezett, összefogott minket. Akik az osztályfőnök (jelen esetben back office) jobbkezei voltak a rendszerben.

Jelöltek:

Újbuda:

Szakál Gergő János

Ujvári Rita

Csizmár Zsuzsa

Pálházi Dávid

 

Zugló:

Ács Boglárka

Tar Veronika

Rábaközi Tamás

Farkas Roland

 

Óbuda:

Kreutzer Piroska

Káldi Attila

 

Százhalombatta:

Czene Tímea

Nagy Balázs

Vass Andrea

Szalai Alíz

Kaposvár:

Tungli Bori

Fábos Attiláné Éva

Nemes Anita

 

Különdíjak:

A Thor legfittebb embere

Ezt a díjat hagyományosan, minden évben a Thor Kupa és a Pwb kupa összetett eredménye alapján hirdetjük ki.

A Thor leghűségesebb vendége

Van olyan vendégünk,aki a nyitás óta hűséges a Thorhoz, s immáron öt éve megszakítás nélkül tisztel meg minket bizalmával. Ő nem más, mint Ondraschek Iván

Edzői különdíjak

Sok edzőnk részesül abban a lehetőségben, hogy saját kis közösségén belül díjat adjon át. Hisszük, hogy ezek a sikertörténetek kitüntetett figyelmet érdemelnek. Van, aki óriási lelkesedéssel, mások kitartással és szorgalommal látogatják az edzéseket. Akad, aki sportteljesítmény okán érdemel kiemelést, habár talán még nem teljesen kiforrott versenyző, hiszen nem olyan régen kezdte az edzéseket, mégis kiérdemli, hogy edzője a színpadra szólítsa. A következő Thor Gálán pedig már lehet éppen a Spirit, vagy a Hammer díjaknál találkozhatunk majd a nevükkel. Vagy éppen a Thor legfittebb embere díját adjuk át neki. E díjakkal kapcsolatban az edzők külön szavazásokat indítanak.

Várjuk szavazataitokat!

Ünnepeljük együtt azokat, akik kiérdemelték a csillogást, s az elismerést!

THOR ÚJBUDA szavazólap

THOR ZUGLÓ szavazólap

THOR ÓBUDA szavazólap

THOR BATTA szavazólap

THOR KAPOSVÁR szavazólap

 

Gála kapcsán pedig részleteket ITT olvashattok.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital