Hírek

Szeptembertől új időszámítás

2017.08.10
Termünk immáron lassan 5 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt sok dolgot megéltünk már együtt, s ti is részesei vagytok a fejlődésnek. 2013-ban megnyitott egy Underground edzőterem egy pincehelyiségben, teli reménnyel, hogy minőséget adjunk. Nem a külsőségekre, hanem szakmaiságra helyezve a hangsúlyt. Mindez rendkívül pozitív fogadtatásra talált, ám a fejlődés nem áll meg ezen a ponton...

Az újbudai főhadiszálláson történő változásokról alább olvashattok, azonban pár szó a zuglói termünkről:

Augusztus végétől másfél hónap alatt felújítjuk a termet, mely nem csak esztétikusabbá válik majd, hanem az épület sajátosságaiból fakadó, időjárási körülményeket változtatjuk meg vele. Mindez elkerülhetetlen, hiszen a legjobb körülményeket akarjuk biztosítani vendégeinknek.

Ami az újbudai változásokat illeti: Az első Thor Gym lassan 5 éve nyitotta ki kapuit, és azóta változatlan árakon kínáljuk a szolgáltatásainkat. Azonban a piaci és gazdasági körülmények, mint mindenhol, nálunk is megkövetelik, hogy ezen módosítsunk. Az összes teremben egységesen 2000 forinttal drágul majd a Beavatás, az Athletic Body, illetve az UST edzések havi díja. Ha a piaci árakat nézzük, még mindig bőven az open gym bérletár kategóriában maradva, azonban ha a szakmai hátteret, edzői felügyeletet és programot nézzük, akkor kijelenthető, hogy továbbra is ár-érték arányt tekintve kedvező lehetőséget biztosítunk. Mindezek ellenére nem mi lennénk, ha nem próbálnánk kompenzálni ezt számotokra:

Szeptembertől a szakmai hátteret átdolgoztuk, és szakmai vezetőnk folyamatosan járja majd a termeinket, látogatja és ellenőrzi az edzéseket, ami kétségtelenül a hasznotokra válik majd.

Magyarországon egyedülálló módon Sportegyesületünk egy kutatási és fejlesztési stratégiát dolgozott ki, melynek segítségével a szolgáltatásaink még kiemelkedőbbek lesznek, és közösen részesei lehetünk egy olyan közösségnek, melynek nem csak hazánkban nincs párja. Erre rendkívül büszkék vagyunk, de tudjuk, nélkületek mindez nem sikerülhetne.

Kijelenthetjük tehát, hogy szintet lépünk, s tesszük ezt veletek karöltve!

Kiegészítésképpen pedig hamarosan a mozikba kerül Thor harmadik megfilmesített kalandja, melyre egy saját termet bérlünk majd, ahol közösen tudjuk végigizgulni a filmet, s talán kis inspirációt is meríteni.

Addig azonban előre Thor Team, és köszönjük hogy velünk vagytok!

Ha pedig még nem csatlakoztál, de részese lennél ennek a remek közösségnek, akkor kattints IDE!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital