Hírek

Születésnapi kettlebell verseny a Thor Gymben

2014.02.15
A Thor Gym funkcionális edzőterem első születésnapján színes program és versenykínálat várja az érdeklődőket. A részletes programból most a Tanos Bálint, Szigligeti Attila (Thor edzők) által szervezett kettlebell versenyt mutatjuk be néhány mondatban.

A kettlebell, mint különálló sportág és csoportos óra Szigligeti Attila által van jelen a terem mindennapi életében. Ugyanakkor a kettlebell használata egyéb órákon is igen komoly jelentőséggel van jelen. Ilyen például a Thor beavatás, Athletic Body, UST tematikus óracsoport vagy a most induló Stresszoldó training is. Tanos Bálint a funkcionális erő- és állóképesség fejlesztésben érzi magát igazán otthon, ahol szinte minden edzésen előkerül a kettlebell.

A születésnapi versenyen 4+1 versenyszámban mérhetik össze tudásukat a versenyzők. Ezek lesznek a dupla snatch, a dupla clean, a dupla katonai nyomás, a dupla guggolás és a húzódzkodás.

Tanos Bálint elmondása szerint a verseny egy eddig még a teremben nem használt szabályok szerint fog megrendeződni. Az új szabályokról egy későbbi írásunkban számolunk be részletesen. A rendszer lényege, hogy sztenderdizált és bárhol bárki összehasonlíthatja bárkivel az eredményét.

A versenyre 10 és 12 óra kerül sor a Thor Gymben február 22-én.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital