Hírek

T.H.O.R. alakulat figyelem!

2016.08.26
Az erőnléti képzés jól halad, úgyhogy október  1-jén éles bevetésen bizonyítják rátermettségüket, a P-A-I-N-T-B-A-L-L fedőnevű küldetésben!

Célobjektum:  Tököli reptéri PAINTBALL pálya (Budapest- Tököl, Koch Aladár u. 26, 1174)

Küldetés célja: a pálya elfoglalása és rendezett csapatokban való harc

 

A felszerelést, azaz 500 db festékrobbanó lőszert, terepszínű kezes-lábast és holografikus éjjellátó arcvédőt a helyszínen kapják, de legyen maguknál 8000 Ft a küldetéshez!

 

A bevetés rendje:

9:00 Találkozó/eligazítás

10:00 Bevetés, kieséses rendszerben, de ne aggódjon kadét, lesz alkalma eleget lövöldözni

14:00 Ebéd, kitüntetések átadása

 

     Most pedig jól figyeljen kadét, mert csak 1x mondom el. A hadműveletet 16 csapat kezdi el a "kábeldobos pálya” és a "gumis pálya" nevű objektumon. Innen a harcosok attól függően hogy sikeresen vagy nem sikeresen teljesítették a távot kezdik meg következő küldetésüket a "speed pálya" vagy a "kis épület" célpontra. 

     Ott már ha eltalálják magukat szérum áll rendelkezésre, melynek beadását követően haladhatnak tovább. De a szérumot csak a büntető feladat elvégzését követően áll módunkban helikopterből ledobni. Ezzel ellentétben az a 8 csapat, akik nem kerültek ki győztesként az első ütközetből a „kis épület ” kódnévre hallgató célobjektum felé veszik az irányt, ahol szintén büntető feladat fejében gyógyító szérum áll rendelkezésre.

     Azon csapatok, melyek a győztes 8-as csapatban ismét győztesként kerülnek ki a „speed pálya” célpontnál, és a csatamező ellenfeleik csontjainak recsegésétől visszhangzik továbbjutnak az elődöntőbe, ahol ismételten büntető feladat fejében éltető orvosság érhető el és harcukat az „árkos” kódnevű célpont körül folytatják.

     Viszont azon csapatok, akik itt kudarcot vallanak és csúfos visszavonulásra kényszerülnek, vígaszágra kerülnek, és azon csapatokkal küzdenek akik az első vereségből felocsúdva győztesként kerültek ki második ütközetükből és az „erdős” pályán folytatják a harcot. Itt ismét aki győzelmet arat és a parancsnokságot büszkévé teszi a vígaszágon bejut az elődöntőbe a „gumis” pályán ahol szintén feladatért cserébe szérum érhető el. Majd a vígaszágas döntőbe jutva a „speed” pályán két csapat küzd a harmadik helyért, ahol már nincs szérum, nincs több dobás.

     Ezzel szemben aki a győztes ági döntőbe bejutott az a két csapat a „F-Ő-É-P-Ü-L-E-T” kódnevű bázison kezdenek végső ütközetbe, ahol szintén nincs szérum, de kegyelem sem és foglyokat sem ejt senki, itt derül ki igazán melyik csapat az igazi MILITARY FORCE, kik félelmet nem ismerve számolnak le az ellenféllel. Ezzel párhuzamosan a vesztes ágon az elődöntős csapatok, kik másodjára is vereséget szenvedtek a „árkos” kódnevű pályán mérik össze tudások és harci felkészültségük, ahol elérhető a szérum, büntető feladatért cserébe. Ezt követően pedig, akik vesztesként kerülnek ki, összemérik erejüket és eldől ki lesz az utolsó és utolsó előtti az „gumis és kábeldobos” pályán ahol már nem menti meg őket az éltető szérum.

    Továbbá várjuk azon harcosok jelentkezését is a feladatra, akik a tápanyagellátásban segédkeznének és főző tudományukkal tennék harcképtelenné a harcoló alakulat tagjait és eltöltene velünk egy felejthetetlen napot!

Jelentkezés: az edzőknél és befizetés a pultnál.

 

Az eligazításnak vége! Minden kadét jelentkezzen az online nyilvántartásba! 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital