Hírek

TF 2016_day 2.

2016.10.30
Második TF-es nap a Thor Gym-ben

    Októberben két napon keresztül zajlott a Reki hét a Thor Gym-ben. Pénteken Humánkineziológia, Rekreáció és Osztatlan Tanár szakos hallgatók érkeztek hozzánk a Testnevelési Egyetemről. Az első naphoz képest, most a mérleg nyelve erőteljesen a szebbik nem irányába billent.

     Az edzői gárda ismételten Alex, Levi és Zsolt hármasából állt. A felső teremben kettlebell, még az alsó szinten egymás mellett a CrossFit és Erőemelés oktatás zajlott.  A nagy létszám külön kihívás volt mindnyájunknak. Edzőink másodpercek alatt alkalmazkodtak az új kihíváshoz, így talán a fotós dolga volt a legnehezebb..

     Kemény héten vagyunk túl. Több mint 150 TF-es hallgató fordult meg nálunk csütörtökön és pénteken. Csütörtöki napról itt olvashattok bővebben.

     A Reki héten túl szakmai gyakorlaton is voltak nálunk TF-es hallgatók. Öt nap alatt az összes Thor Gym-ben található munkafolyamatba betekintést nyerhettek. A pultos napon a pultba állhattak be és saját bőrükön érezhették a pörgést. Szakmai napon edzőink óráin, míg az igazgatói napon a vezetés mindennapos feladatainak elvégzésébe vehettek részt. Mindezek után a marketinges napon a facebook, a honlap és egyéb kapcsolattartó felületek fontosságát tanulhatták meg. Pakoltak, számoltak, egyeztettek, takarítottak és ellenőriztek, szóval mindent csináltak, ami ahhoz kell, hogy egy jó funkcionális edzőterem megteremtse a tökéletes edzési lehetőségeket.

     Szeretnénk megköszönni a heti munkájukat, Dominikának, Fruzsinak, Rékának és a két fiúnak, Ádámnak és Lacinak. Sokat segítettek nekünk a nagy létszámú Reki hét lebonyolításában. Reméljük jól érezték magukat és ténylegesen a leghasznosabb szakmai gyakorlaton vannak túl.  

Ákos

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital