Hírek

TF-ről az FMT-be

2017.06.22
Hamarosan FMT. Ezért hagyományokhoz híven bemutatjuk nektek a Tanítványainkat. Két hónap múlva közülük valaki a Thor Edzői gárdájához fog csatlakozni. De ki lesz az? Életvidám kisasszony: Gérecz Petra

Pár szóban kérlek, írd körbe magad, ki vagy te? Mit érdemes tudni rólad?

Gérecz Petra vagyok, most végeztem (épp ma J) a Testnevelési Egyetemen, Humánkineziológia szakon. Emberi mozgástudomány-nak lehet fordítani, így a legtöbb tárgyam az emberi szervezettel (anatómia, biokémia, élettan, terhelésélettan) illetve a mozgatórendszer biomechanikájával volt kapcsolatos.

Egyébként vidéki vagyok, de 3 éve, az egyetem miatt Pesten élek és imádom!! :D Nem is tervezek már haza menni.

Milyen sportmúltad van, milyen úton jutottál ahhoz az elhatározáshoz, hogy belevágj a képzésbe?

Sportos családból származok, apukám kosárlabdázott, anya tornázott és atletizált. Én számos sportágat kipróbáltam (úszás, torna, atlétika, kézilabda, sziklamászás, lovaglás…) aztán sajnos mindegyiket rajtam kívülálló okok miatt abba kellett hagynom, pedig szép eredményeim voltak. J Nem is annyira a versenyzés, mint inkább a mozgás szeretete, az egészséges életmód ami vonz, ezért télen a síelés megmaradt nagy szerelmemnek, jelenleg pedig funkcionális edzésekre és konditerembe járok, de nagyon szívesen edzek szabad téren, saját testsúllyal is.

A kezemben lévő diplomával már vezethetnék ilyen jellegű edzéseket, de szeretnék egy biztos alapot arra vonatkozóan, hogy hogy célszerű összeállítanom, felépítenem az edzést.

Honnan hallottál az FMT-ről? Miért ezt választottad?

Egy kettlebell oktató ajánlotta a képzést, aki szintén elvégezte ezt Nálatok. Szimpatikusnak, sokrétűnek tűnt a tematika, ezért esett rátok a választásom, emellett nagyon jó időpontban van a képzés, mert szeptembertől már szeretnék elhelyezkedni valahol.

Mik a terveid, céljaid? Mit vársz a képzéstől? Mi lesz utána?

Szeretnék ezen a vonalon mozogni, az edzések világában elhelyezkedni. Emellett mozgásos testelemzéssel is foglalkozom és a különböző panaszok rehabilitációjában egy korrektül felépített, szakmailag is megfelelő edzésterv nagyon sokat segít!

Még 10 nap... Várod már? Izgulsz?

Hál’istennek nem vagyok az az izgulós fajta, de nagyon várom a képzést! Mindig jó új dolgokat tanulni és olyan emberekkel megismerkedni, akik hasonló nézeteket vallanak és azonos az érdeklődési körük.

Úgyhogy júliusban találkozunk! JJ

 

(A kép a Tarján Acél Futam-on készült, ami egy akadályfutóverseny, azért vagyok ilyen baromi mocskos.. Mind a 8km-ét élveztem és véletlenül meg is nyertem.. J)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital