Hírek

Thor beavatás Újbuda kérdőív 2017január

2017.03.21
Célunk, hogy a kérdőív kitöltésével mindíg pontos képet kapjunk arról, hogy mik azok a finomságok amiken még lehet javítani. 

Ti mondtátok

Thor Beavatás Újbuda 2017. Január

 

Köszönjük szépen, hogy ismét ilyen aktívak voltatok, és segítettétek a Thor Gym csapatát a Beavatásról szóló kérdőívünk kitöltésével. Célunk, hogy a kérdőív kitöltésével mindíg pontos képet kapjunk arról, hogy mik azok a finomságok amiken még lehet javítani. 

Örülünk, hogy még mindíg szájhagyomány útján terjed a Thor Gym, és edzőinek felkészültége. Elismerésként értékelünk minden ajánlást. Ezen kívül nagy favorit a  Facebook, ahonnan első kézből értesültök az eseményeinkről, és kérünk benneteket, hogy a jövőben is ilyen serényen nyomjátok a lájk gombot. 

A visszajelzésekből kiderül, hogy a a legtöbben azért választottátok termünket, hogy a gyakorlatok helyes elvégzését megtanuljátok, mindezt egy jól bevált rendszerben, profi szakemberektől. 

  • Milyen várakozásokkal érkeztél a kurzusra?  

-“Kíméletes bevezetés egy kemény sportba:)” 

 -“Tetszett, hogy felépített tréning-terv volt az alapoktól, a leírás szerint. Ezt vártam, és nem okozott csalódást” 

   

Az edzők felkészültségével egyértelműen meg vagytok elégedve.  97%-os elégedettségi értéket köszönjük, de ne felejtsük el, hogy mindíg van fejlődési lehetőség, törekedni kell tudásunk bővítésére, és az új technikák megismerésére.  

Nagyon sokat segítettek azok a válaszok ahol arra a kérdésre reflektáltatok, hogy “Szerinted milyen változásokra lenne szükség?” Az öltözőkbe illatosítókat helyeztünk el, így elkerülve a szagokat. Az öltözőszekrények egyenletes kiosztására oda fogunk figyelni, köszönjük az észrevételt! A TRX hevedereket cseréljük, és azokon a tárcsákon ahol nem tökéletes a gumiborítás, azokat szintén cseréljük! Ezen kívül páran megemlítitek, hogy több tükröt szeretnétek a falakra, köszönjük! Ezt azért kérik, hogy a helyes testtartást lássák a tükörbe.  Ebben a kérdésben az az álláspontunk, hogy nem szeretnénk több tükröt felszerelni, ugyanis a feladatok végrehajtása közben a tükörbenézés megbontja a helyes kivitelezését. Profi edzőink folyamatosan figyelnek, és amint hibát látnak, kijavítják. 

A Beavatás programot továbbra is sikeresnek ítéljük. Páran kértétek, hogy legyen több nyújtás, a megadott nyújtási időn túl is lehet még nyújtani, kérünk benneteket, ha valakinek hasonló kérése van azt nyugodtan beszéljétek meg az edzőtökkel, aki mutat nektek pár plusz gyakorlatot. 

Összegezve, úgy látjuk, hogy az edzők munkájával meg vagytok elégedve, és a sok pozitív visszajelzésnek nagyon örülünk, mivel az a célunk, hogy mindenki konfortosan érezze magát a termeinkben, és ki legyen elégítve minden igénye. 

Büszkék vagyunk rátok, hogy végigcsináltátok a nyolc hetet és egyertelmű célunk hogy csatlakozzatok a Thor Gym közösségéhez, családjához. Köszönjük mégegyszer, hogy ennyire aktívak vagytok, és a jövőben is számítunk a véleményetekre! :) 

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital