Hírek

THOR FMT - L2

2015.06.30
A szakmáról, a szakemberekről és általában a funkciónális edzés világáról...

Te mit teszel szakmai fejlődésed érdekében??

 

Szerencsés helyzetben vagy, hiszen a funkcionális edzések világa még nem érte el azt a szintet, mint ami megfigyelhető a testépítőknél: 

- mindenki ért hozzá, 

- már mindenkinek vagy egy ilyen vagy olyan személyi edzői végzettsége, 

- még mindig Arnold könyve a biblia ami 3o évvel ezelőtti téziseket tartalmaz

De amit te csinálsz, az más… annyira fiatal még ez a tudomány, hogy lehetőséged van az alapoktól követni annak útját és fejlődését.

 

Hogy ez miért jó?

 

Azon kevesek között lehetsz akik nemcsak elvégeztek egy kurzust és edzőnek képzelik magukat, hanem egy sporttörténeti szakaszt tapasztalhatsz meg és kísérhetsz végig. Sokan bele fognak bukni, a gyengék nem fogják bírni a terhelést, a dilettánsokat kiveti a szakmai elit, a szalagmunkások lemorzsolódnak. Csak azoknak sikerülhet, akik nemcsak pénzt szeretnének keresni, hanem valamit adni az embereknek (egészséget, fittséget, önbizalmat, stb.)…

 

Már csak az a kérdés, hogy te melyik csoportba tartozol?

Ha úgy érzed, hogy neked ez az életed és amit csinálsz az szereted, akkor most nagyon figyelj!!!

 

OLVASS, OLVASS, OLVASS, TANULJ ÉS KÉPEZD MAGAD

 

Ebben a szakmában nincs más út mint a folyamatos önképzés. Vagy követed ezt a világot (esetleg még hozzá is tehetsz) vagy lemaradsz és egy harmadrendű edző leszel, ha egyáltalán elfogadnak a vendégeid.

Nem válogathatsz a képzésekből, hiszen nem indul minden héten olyan képzés amit valóban van értelme elvégezni, nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Ne legyél egy papírgyűjtőgető könyvmoly, aki mindent tud a feladatokról, csupán bemutatni nem. Nem hagyhatod, hogy társaid legyőzzenek, sem a teremben, sem a padban. Hiába vagy fitt, ha zokni az agyad. Hiába nézel ki úgy, mint egy görög isten, ha nem tudod a vendégeiddel elérni amit szeretnének. Lehetsz erős, szép de most ez kevés, ha ebben a világban sikereket szeretnél elérni akkor OLVASS, OLVASS, OLVASS, TANULJ ÉS KÉPEZD MAGAD.

 

Tanos Bálint (FMT) és Wittmann Zsolt (PWB) vezetésével mi segítünk neked!

Egy olyan képzés sorozatot indítunk, mely hiánypótló Magyarországon. Nem gondoljuk, hogy feltaláltuk a spanyol viaszt, csupán a külföldi sikeres guruk eszméit csomagoljuk számodra is elérhető köntösbe.

 

Ha úgy gondolod, hogy ezt az utat kerested akkor , figyeld híreinket és 3 hét múlva újabb információkkal várunk…

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital