Hírek

THOR FMT III. - Ács Anita

2015.08.24
A következő másfél hétben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

Ács Anita

 

Hogyan kerültél kapcsolatban a sport világával?

Kisiskolásként néptánccal, majd jazz balettal foglalkoztam.

Középiskolában rövid ideig atletizáltam.

Egyetemi éveim alatt pedig konditermi edzésekkel és aerobic-kal foglalkoztam. A Kaposvári Egyetem Testnevelési tanszékének dolgoztam be, mint aerobic edző, emellett Pogányszentpéterre jártam órákat tartani nőknek.

A küzdősportok gyerekkorom óta vonzottak, ennek ellenére csak az egyetemen kezdtem el ökölvívó edzésekre járni.Ekkor küzdősport, majd az edzősködés felé vetted az irányt...

2007-ben ismerkedtem meg a muay thai – jal, amit amatőr szinten űztem – gyermekem születéséig-, néhány hazai és külföldi versenyen is részt vettem. A

Jelenleg a Kanizsa Küzdősport SE elnökhelyetteseként tevékenykedek, és az egyesület keretein belül tartok velem hasonló korú nőknek kiscsoportos – maximum 10 fő – általános kondicionáló tornát, amit küzdősport elemekkel vegyítek. A csapat 2012 óta edz együtt, lemorzsolódás nélkül. Folyamatos megkeresésnek örvendek egyéni edzés vonatkozásában olyan 30 – 40 éves nők körében, akik korábban még nem sportoltak és kerülik a divatos edzőtermeket, illetve gyermekük van és nem tudják másra bízni a kicsiket. Otthonomban 2013 óta tartok egyéni edzéseket, valamint kiscsoportos baba-mama tornát. Jelenleg 5 vendégem van személyi edzésre heti egy alkalommal.Miért a funkcionális edzések felé lépsz?

Ezt az edzésformát azért szeretném elsajátítani, mert minden korosztály számára alkalmas, mivel az alapvető emberi mozgásformákra épül és viszonylag rövid idő alatt nagy eredményeket lehet elérni, ami sikerélménnyel párosul.Miért az FMT-t választottad?

A Thor Gym képzését Nagy Fruzsina ajánlotta figyelmembe, aki a Thorban edző, és szintén elvégezte az FMT-t. Nagyon jó véleménnyel volt a képzésről, és az előadókról egyaránt.Mik a te tapasztalataid?

Mind a képzéssel, mind az edzésekkel maximálisan elégedett vagyok, az előadások és a képzés anyaga profin van összeállítva, nagy elméleti és gyakorlati tudásról tanúskodik az előadók részéről.
 


Terveid? Célok?

2014 májusában született a kisfiam, jelenleg vele vagyok GYED - en.  GYES után az elképzelésem, hogy itthon maradok és egyéni vállalkozóként tartok edzéseket az otthoni edzőtermemben.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital