Hírek

THOR FMT III. - Arhip Isabelle

2015.08.25
Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

 

Arhip Isabelle

 

Hogy ismerkedtél meg a sporttal?

A mozgás mindig is az életem egyik legfontosabb része volt!

Kezdetben a tánccal, a futással, kézilabdával, az úszással, majd később az edzőtermi és erőnléti edzésekkel foglalkoztam, ezért döntöttem úgy, hogy a jövőben is a sportot, és az egészséges életmódot, és a rekreációt választom hivatásomként!

 

Mit tartasz fontosnak munkád során, hol tartasz most?

 

Gyógytornász szakon végeztem, ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az emberek a helyes mozgásmintákat tanulják meg, és azt alkalmazzák az edzések során, hogy hosszú távon is csökkentsék a sérülések kialakulásának lehetőségét.

Ennek érdekében egy éve fitness-wellness instruktori képzésre is járok, amit épp azért kezdtem el, hogy közelebb jussak az előbb említett úthoz.

 

Miért választottad az FMT képzést?

A szakmai gyakorlatom által ismerkedtem meg a Thor Gymmel és a funkcionális tréninggel. Ekkor szembesültem azzal, hogy valójában mi is a funkcionális edzés, és annak lényege.

Nagyon szimpatikus volt számomra, és abszolút motiváló az itt zajló szakmai munka. Itt valóban az elképzeléseim, mely szerint lehet- és kell is a rekreációs sportolással úgy foglalkozni, hogy közben az egészségünkre helyezzük hosszútávon a fő hangsúly.

 

Mi a véleményed az FMT-ről, képzésünkről, és milyen jövőbeli céljaid vannak?

 

A funkcionális edzés már ősidők óta létezik, és napjainkban a legelfogadottabb, leghasznosabb és legsikeresebb edzéstípus, melyet én is a legátfogóbb edzéstípusnak tartok.

A Thor Gym FMT képzése egy nagyon jól összeállított rendszer, ahol rengeteg fontos és hasznos dolgot tanulunk, ami elengedhetetlen egy profi edző számára, amikkel a gyógytornász és az edzői tevékenységemet szeretném ötvözni, ezáltal segíteni mindenkinek, aki még csak most kezdene el edzeni, illetve akit érdekel saját egészsége, és fittsége.

 

Amennyiben te is szeretnél Funkciónális edző lenni, akkor itt a lehetőség, részletek: itt

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital