Hírek

THOR FMT III. - Ivádi Erik

2015.08.25
Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

 

Ivádi Erik

 

Hogyan kerültél kapcsolatba a sportolással?

Általános iskolás korom óta aktívan sportolok, több sportágat kipróbáltam, a csapatsportok álltak hozzám legközelebb. Főképp a röplabda, és az angol rugby, de az évek során sokat fejlődtem, nagyobb kihívásra vágytam. Ekkor találkoztam a Crossfittel, amit most már négy éve űzök. Én ebben találtam meg számításaimat.

 

Miképp jutottál el oda, hogy edzősködj?

Mivel a crossfit nagyon megtetszett, egyre több információt igyekeztem begyűjteni, egyre több időt töltöttem az edzőteremben a mozgások, technikák elsajátításával. Több alkalommal csatlakoztak hozzám edzőtársak és segítséget is kértek. Minél többet foglalkoztam emberekkel, egyre inkább kialakult bennem a kép, hogy hivatásszerűen szeretnék edzői tevékenységet folytatni.

 

Miért éppen az FMT képzést választottad?

Elsősorban nem a testépítés vonz, számomra az állóképességem és erőm fejlesztése a cél. Ezt a funkcionális edzésekkel tudom megvalósítani. Így találtam meg a Thor Gym-et, ahol a szakmai háttér meggyőző volt. Innen pedig már egyenes út vezetett az FMT-re.

 

Mi a véleményed a képzésről?

Az edzőterem felszereltsége és az edzők maximális szakmai hozzáértése miatt mindenkinek csak ajánlani tudom!

Az újonnan induló FMT-re mindenképp be akartam kerülni, halottam a képzésröl és a teremben látottak alapján nem okozott csalódást . Az órák nagyon hasznosak, gyakorlatiasak, a témák jól feldolgozhatók, érthetők és tanulhatóak.

Mik a céljaid, jövőképed?

Célom, hogy el tudjak helyezkedni ebben a szakmában, hogy átadhassam a megszerzett tudást az érdeklődőknek, hogy ők is megtalálják ebben a sportban önmagukat.

 

Amennyiben te is szeretnél Funkciónális edző lenni, akkor itt a lehetőség, részletek: itt

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital