Hírek

THOR FMT III. - Sákovics Bettina

2015.08.27
Sorozatunkban az FMT hallgatóink bemutatkozását olvashatjátok, akik közül hamarosan kikerül a Thor Gym új edzője...

 

Sákovics Bettina

 

Hogy kerültél kapcsolatba a sporttal?

Már gyerekkorom óta életem része a sport. 12 éve versenyszerűen kézilabdázom. Ebben NB2-es szintig jutottam. A mai napig csinálom, már az életem részévé vált. De mellette sokat jártunk biciklizni, futni. Ahová tehetem gyalog megyek, és nagyon szeretek túrázni is. Családi nyaralások alkalmával mindig olyan helyeken nyaraltunk ahol aktívan tudtunk pihenni. Állandó program családdal, barátokkal a kirándulás, sétálgatás,

 

Kézilabdától miként jutottál az edzősködéshez?

Gimnáziumban nagyon sokáig rendőr szerettem volna lenni, de mikor odajutottam, hogy felvettek az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolába, addigra már elillant a vágy eziránt. Addigra kialakult bennem, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni nekik az egészségesebb életmód elérésében.

 

Miert nem kézilabda, hanem funkcionalis edzés?

Mindig is vonzott a funkcionális edzés, és amikor lehetőségem volt kipróbálni, egyből tudtam, hogy ezt szeretném csinálni.

 

Miért az FMT-t választottad?

Régóta nézegettem a képzéseket, de nem igazán találtam a megfelelőt. Nyár elején találtam rá az FMT-re, és megtetszett a tanfolyam felépítése és a sok gyakorlati lehetőség. Ezért jelentkeztem is.

 

Mi a véleményed a Thor FMT-ről?

Nem okozott csalódást a képzés! Mindenki profi, és segítőkész. Élvezhetőek az előadások, és valóban használható tudást kapunk.

 

Mik a céljaid/jövőképed?

Szeretnék a továbbiakban funkcionális edzőként dolgozni és nagyon sok tanulás után szeretnék csapatokkal is foglalkozni, főként kézilabdásoknak segíteni az eredményes felkészülésben és a sérülések megelőzésében.

 

Amennyiben te is szeretnél Funkciónális edző lenni, akkor itt a lehetőség, részletek: itt

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital