Hírek

Thor FMT: Kvasz Éva

2014.07.15
Július elején újabb mérföldkőhöz érkezett a Thor Gym története. Termünk fejlődése töretlen, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy elindult az első Thor FMT képzés, ahol funkcionális edzőket oktat a Thor szakmai stábja.

(A kép baloldalán látható Kvasz Éva a Thor FMT elméleti képzésén.)

A Thor Gym jövőbeli edzőit természetesen szeretnénk bemutatni, így a képzéssel párhuzamosan egy bemutatkozó sorozatot is útjára indítunk. Elsőként Kvasz Évával beszélgettünk.

- Nagyon örülünk, hogy téged is a Thor FMT csapatában üdvözölhetünk. Kérlek, mutasd be magad néhány mondatban, mit tudhatunk rólad?

„Kvasz Éva vagyok, 34 éves, Budapesten élek családommal, egy két és fél és egy hat éves fiam van. Sokakkal ellentétben én még nem dolgoztam edzőként soha, de a jövőben mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni.”

- Mivel foglalkoztál korábban?

„Óvodapedagógusnak tanultam, de soha nem dolgoztam a szakmában. Irodai munkát végeztem a gyermekvállalásig, de több mint két éve már az egészséges életmód és testedzés szenvedélyes követője vagyok.”

- Komoly váltás. Minek tudható be a változás?

„Gyermekeim születése alatt sajnos több mint 20 kg-ot felszedtem. Egy nap elhatározásra jutottam. Változtatni akartam és sikerült. Tudatos táplálkozással és rendszeres mozgással leadtam a súlyfeleslegem, de a változás olyannyira megérintett, hogy az edzőm biztatására testépítő – sportoktató tanfolyamra jelentkezve átképeztem magam. Innen pedig szinte egyenes út vezetett a Thor Gymbe, ugyanis a funkcionális edzésrendszereknek és módszereknek köszönhetem azt az eredményt, amit elértem. Sikeremből tanulva szeretném átadni tapasztalataimat, amellyel sok embernek segíthetek, hogy egészségesebben, fittebben éljenek.”

- Ehhez csak gratulálni tudunk, tiszteletre méltó teljesítmény, amit elértél. Ugyan említetted, hogy miért választottad a Thor Gym FMT képzését, de kérlek, ezt bontsd ki egy kicsit bővebben is.

„Számtalan oktatási központ szervez funkcionális edző képzéseket, de szinte mindenhol 2-3 napos tanfolyamokról van szó. A Thor Gymben ehhez képest komplexebb, sokrétűbb, gyakorlatközpontú oktatáson vehetek részt, ahol az oktatók kezdettől a teremben dolgoznak, és betéve ismerik a rendszert, szakmailag magas szinten vannak. Ráadásul a terem az egyik legjobb a funkcionális termek között. Illetve az sem utolsó szempont, hogy a legjobbaknak állást ajánlanak fel és lehetőséget kapnak a további magas szintű fejlődésre.”

- Ugyan eddig csak rövid idő telt még el a képzésből, de milyen tapasztalataid vannak eddig?

„Az első napok elméleti része számomra ismétlés volt, hiszen nem olyan rég végeztem a testépítő – sportoktató tanfolyamon. A hospitálás viszont nagyon is izgalmas a számomra. Tanos Bálint szinte minden óráján aktívan bevon minket a munkába. Ez nagyon hasznos a tanulás és fejlődés szempontjából. Maximálisan igyekszem megfelelni az elvárásoknak. A gyakorlati részét is nagyon várom.”

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital