Hírek

Thor Gála 2019

2018.11.13
Akik ott voltak az előzőn, tudják, hogy mekkora élményt jelent. Akik még nem, azok megtapasztalhatják 2019-ben. Azonban érdemes előre készülni, s figyelni a híreket, mert a Thor közössége gyarapodott, így a férőhelyek igen gyorsan be fognak telni... Addig azonban segítsetek megtalálni a legnépszerűbb embert!

Idén a lebonyolítási rendszer módosult, ám a díjak túlnyomó többsége megegyezik a tavaly átadott elismerésekkel.

Milyen díjak lesznek? Ezeket milyen jelölési, illetve szavazási rendszerben álmodtuk meg?

 

Thor Gála díjai és kiválasztási / szavazási rendszere:

  • A Thor legnépszerűbb embere:

Két fórumon kerülnek majd a jelöltek a végleges listára, ami ezt a díjat illeti:

Az egyik platform: Az aktuálisan erre a célra létrehozott facebook post alá kommentben várjuk a jelöltek nevét!

https://www.facebook.com/thorbudapest/posts/2280663065341631

Fontos! Kire is gondoltunk a díj megalkotásakor?

 A Thor legnépszerűbb embere: közösségi díj, népszerűségi díj, ahol nem a vezetőket, nem a versenyzőket, s nem is edzőket, hanem a vendégkör képviselői közül keressük azt, aki a közösséget tekintve a legfontosabb láncszem a Thor közösségében!

Tehát, akit leginkább érdemesnek találsz arra, hogy 2019.február 23-án átvegye a díjat, azt jelöld kommentben a facebook oldalunkon a vonatkozó postok alatt!

Akik a legtöbb jelölést kapják, felkerülnek a végleges listára, melyet december elején hirdetünk ki.

Hogy kik kerülnek még a listára?

A másik platform az edzői különdíjak győztesei. Akik az edzők által átadott különdíjakat kapják, automatikusan felkerülnek a végleges listára.

De mik is az edzői díjak?

A Thoros edzők, a saját közösségükön belül, a csoportokban megválasztják a legnépszerűbb embert. Ők a Thor Cup napján, December 08-án, az összevont eredményhirdetéskor zsebelhetik be, óriási tapsvihar közepette az elismerést.

Várjuk tehát jelöléseiteket a díjra! Ne feledkezzetek meg kedvenc társatokról!

 

  • Spirit of Thor… (Újbuda, Zuglo, Angyalföld, Kaposvár, Óbuda, Veres, Batta, Fehérvár): minden terem életében vannak olyan egyéniségek, akik többletet tesznek a közösség kis „kosárkájába”. Akik jelleme, önzetlensége, sporttársi odaadása, bajtársiassága, vagy éppen közösségépítő lelkesedésük kiemeli őket. Akiket mindenki ismer, s ami fontosabb szeret a teremben. Központi személyiségek. Ebből a szempontból pedig (e díjat illetően) nem a versenyeken elért eredmény, vagy éppen szakmai érdeklődés számít, hanem azok az értékek, melyekkel a Thor közössége örömmel és büszkén azonosul.

A „Spirit” díjak jelöltjeit decemberben ismerhetitek meg, s a közönség szavazatai alapján kerül majd kihirdetésre a győztes.

 

  •  Az év edzője: Ez a díj az, amire minden edzőnk vágyik, s amely felelősséggel jár, hiszen egy ilyen kivételes edzői gárdából elnyerni egy elismerést óriási dolog. A mezőny rendkívül erős, így a közönség szavazata is sokat nyom a latban.

Alapvetően összetett a szavazási rendszer, hiszen itt nem népszerűségi versenyről van szó, hanem a szakmai, illetve kollegalitási, értékrendbéli tényezőket is alapul kell venni.

33% os arányban szavazunk: 33%- szakmai szavazat, 33% -közösségi szavazat, 33% - back office szavazat.

 

 

  • Hammer of Thor: Itt azt szeretnénk kiemelni, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ő képviseli a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa: ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés várható!

A vezetőség, a back office és a szakmai vezető döntése alapján állítunk jelöltek, akik közül a közönség választja majd meg a díj nyertesét.

 

  • -Az év szakmai partnere: (Back office díj) Szeretnénk a legkiemelkedőbb szakmai partnerünknek megköszönni a támogatást, s persze bízunk abban, hogy a jövőben is folytatódik a gyümölcsöző kapcsolat.

 

  • -A Thor legfittebb embere: Ez az egy díj, melyet nem szavazás, hanem egyetlen objektív tényező alapján vehet majd át a győztes. Hiszen minden esztendőben megrendezzük a Thor kupát, mely verseny során összemérhetik erejüket a Thorosok, s a verseny végére kiderül, hogy ki a legjobb.

 

Most azonban jelöljétek társaitokat a „Thor legnépszerűbb embere” díjra, hogy valóban az kapja e nemes elismerést, aki a leginkább megérdemli!

Találkozunk az első felvonáson, december 08-án! Addig pedig figyeljétek a híreinket!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital