Hírek

Thor Kalapácsa girja kihívás-sorozat

2015.01.20
A feladat: hat különböző kihívás végrehajtása a megadott idősávokban. Minden feladat meghatározott időkeretben zajlik, és a cél az adott idő alatti maximális ismétlésszám végrehajtása a megadott technikával.

Mindegyik gyakorlathoz szabadon választható a girja.

A feladatok:
- Mitgard – Az emberek világa: 5 perc nyomás 1 girjával, tetszőleges kézcsere - február 1-28.

Folkvang:                      Harcosok mezeje: április 1-30

Jötunn:                      Óriások viadala: június 1-30

Mjölnir:               Thor kalapácsa: augusztus 1-3

Asgard:   Út az Istenek birodalmába: október 1-30

Ragnarök:                Az istenek végzete: december 19

(A legjobb 12 versenyző összecsapása meglepetés versenyszámokban!)


Pontozás: Minden versenyszám pontozása koefficienssel történik: a teljes megmozgatott súly (1 ismétlés = a girja/girják súlya*1)/a versenyző aktuális testsúlya. Azaz pl. szakítás esetében: 24kg-os girja, 80kg-os testsúly, 110 ismétlés ((24*110)/80)=33 pont. Dupla lökéssel ugyanez ((24*2*110)/80)=66 pont.
A szerzett pontszám szerinti helyezés adja az adott versenyszámban a versenyző végleges pontszámát, tehát 1. hely =1 pont, 2. hely = 2 pont stb. A Titánok harcába a legalacsonyabb pontszámmal rendelkező versenyzők kerülnek be.

A szettek végrehajtása:
Minden szettet a meghirdetett időkorláton belül (pl. február 1 és 28 között) Tanos Bálint, vagy Bakai Levente előtt kell végrehajtani előre egyeztetett időpontban. A szettben elért ismétlésszámot az edzők számolják és rögzítik. Hónap közepén közöljük az aktuális állást, ekkor lehetőség nyílik még egy próbálkozásra. Az időkorlát lejárta után pedig meghirdetjük az adott versenyszám győztesét, illetve az aktuális pontállást.Mi történik, ha kihagyok egy versenyszámot?

Nem esel ki a versenyből, mindössze az adott versenyszámban 10 pontot kapsz, mindazokkal együtt, akik kihagyták az adott szettet.

Csatlakozhatok-e később a versenyhez?
Természetesen igen, de azon szettek végrehajtására, amelyeknek korábban volt a határideje, már nem lesz módod.

Mi az a Ragnarök?
Az első öt kihívásban legjobbnak bizonyult versenyzők az év végén összecsapnak egymással. A versenyszámokat csak helyben tudják meg, így specifikus felkészülés nélkül kell a legjobbat nyújtaniuk az adott feladatokban. Közülük fog kikerülni a kihívás férfi és női győztese.

Nevezési díj:
1.290 forint versenyszámonként

Nyeremények: A férfi és női kategória győztesei értékes nyereményben részesülnek!
 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital