Hírek

Thor Rafting 2016

2016.08.01
Az outdoor programsorozatunk első többnapos rendezvényeit követően ülök itt a Thor teraszon és minden korábbinál jobban várom a vendégeink érkezését. Nagyon jó érzés, hogy a raftingok során kialakult csapat tagjaival szinte barátként üdvözöljük egymást. Kialakult egy közösség, megvalósult egy álom…

Kicsivel több, mint három évvel ezelőtt volt egy álmunk: A Thor Gym alapításakor elképzeltünk egy olyan jövőt, mely nem csupán egy szakmailag egyedülálló edzőterem sikeres működéséről szólt. Sokkal többről: Közösséget kovácsolni, melyben nem számít, hogy ki mit dolgozik, honnét jön. Kinek-milyen a háttere, vagy éppen a zenei ízlése. Egy olyan csapatot álmodtunk meg, ahol az edzés, és a minőségi mozgás egy új utat biztosít az ide látogatóknak. Aztán a közös élmények, és sikerek által egy nagyszerű csapatot alkotni.
Itt ülök, és arra kell rádöbbennem, hogy ez az álom most valósult meg. És hálás vagyok azért, hogy mindezt átélhetem veletek/általatok. Igyekszem többször átélni a közös röplapdázásokat, gitáros éneklős grill partyt és a sok sok borulást :D .

De kezdjük az elején …
Az elmúlt években több lépés is megelőzte a mostani programokat: Versenyeket szerveztünk, melyek amellett hogy kivétel nélkül remek hangulatban zajlottak, mindig tartogattak olyan sikereket, melyek méltán teszik büszkévé a résztvevőket. Ehhez persze kellett, hogy az oktatási rendszerünk, a Thor Academy által megfelelő szakmai gárdát biztosítsunk ahhoz, hogy mindenki megkapja azt, amiért bizalmat szavazott nekünk: A minőségi edzéseket. Ám azt talán ti sem gondoltátok, hogy a Thor küszöbét átlépve idővel ide tartoztok majd. Persze lehet jó egy edzőterem, és adhat megfelelő szakmai hátteret, de kevés olyan közeg van, ahol a vendégek hazajárnak, és érvényét veszti az előző jelző: Vendégből családtag lesz.
Idén nyáron elérkezett hát a következő lépcsőfok, melynek kiteljesedése a rafting három hétvégéje volt. A szervezés – még ha adódtak is kisebb fennakadások, melyekből igyekszünk tanulni, és tökéletesíteni – sok időbe telt, de megérte, hiszen óriási energiát ad az, hogy ránk bíztátok magatokat. Reméljük, hogy az együtt töltött idő számotokra is örök élmény marad.
Így lett hát az egykori raktárból egy csapat otthona, ahol együtt hozunk létre valamit. Valamit mindegyikünknek, ezt pedig nélkületek nem lehetne megvalósítani. De nem állunk meg és igyekszünk mindent megtenni ezért a társaságért, mert szeretnénk sokszor átélni ezeket a hétvégéket. Remélem, hogy a jelenlegi beavatottak, és athletic body vendégek is csatlakoznak ehhez az élményhez, és átélhetik mindezt.

Ezért a következőket tervezzük: Síelés, tenger…

Nem titok, hogy a végső célunk az, hogy bezárjuk az ajtóinkat és a közösség egy zárt klub legyen, melynek a tagjait büszkeséggel tölti el, hogy egymáshoz tartozhatnak. Ezt követően pedig csakis az kerülhet be, aki fel tudja venni a meglévő Thor normákat. Bár eleddig is hasonlóképpen szelektált a közösségünk. Ennek köszönhetően pedig az álmokat túlszárnyalta a valóság: Nem csupán közösség lettünk, hanem család.

Köszönöm nektek!

képek: itt

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital