Hírek

Thor SMR henger: szabadítsd fel izompólyáid

2014.10.08
Javíts izmaid állapotán, tedd hatékonyabbá a regenerációd két edzés között. A Thor SMR hengert megvásárolhatod személyesen termünkben vagy a hamarosan induló webshopunkban.

Az SMR (Self Myofascial Release) elsősorban egy sportolók számára kifejlesztett módszer, melynek lényege az izompólyákban kialakult feszültségek feloldása, felszabadítása. Ennek eléréséhez csak egy egyszerű eszközt, egy hengert kell használnunk, valamint saját testünket. A hengerrel végzett gyakorlatok helyes kivitelezése hamar elsajátítható. Ezt a módszert természetesen olyanok is alkalmazhatják, akik szinte semmilyen, vagy csak nagyon minimális mozgást végeznek és olyanok, akik munkájuk során jellemzően sokat ülnek, illetve állnak. Az állandó és komoly fizikai igénybevétel nem kívánt hatásait ezzel a technikával önmagunk is könnyedén orvosolhatjuk. Az izmok könnyebben regenerálódnak, fejlődnek, valamint terhelési szintjük nagymértékben megnövekszik. A sérülésveszély csökken, mivel az izmot körülvevő hártya, az izompólya ellazul, így az izom visszanyeri eredeti tónusát. A sérült izmokban keletkezett letapadások és behegesedett szövetek fellazulnak, ennél fogva lebonthatóvá válnak.

A feszült izomzat a múlté

A henger rendszeres használatával az izmaidban kialakult csomókat masszőr, vagy akár a párod nélkül is kimasszírozhatod. Mozgás vagy nem mozgás függvényében mindenkinek máshol jellemzőek ezek, de mindenkinél akadnak olyan helyek ahol szinte biztos találunk ilyet.

Miből készült?

A henger belső kérge egy keményebb anyagból készült, ezt borítja a habos műanyag, különböző bütykökre formált réteg. A belső kemény hengernek nagy szerepe van abban, hogy az idő előrehaladtával ne deformálódjon a termékünk és sokáig tudjuk használni. A gyártó szerint a különböző minták pedig hol a masszőr nagyujját, ujjbegyeit vagy a tenyerét helyettesítik.

Válassz hozzád illőt

A hengerek különböző színekben, csomagokban és méretben kaphatók. Felhasználás szerint elég a 2 méretre koncentrálnunk. A nagyobb, hosszabb termék mellett a rövid henger mérete lehetővé teszi, hogy bárhova - nyaralásra, munkába- magunkkal vigyük. Külön előny, hogy üreges kialakítása miatt, még pakolhatunk is bele.

A tökéletes az egészben az, hogy a termékkel együtt most a helyes használathoz elengedhetetlen tudást is megszerezheted a Thor Gymben. Jelentkezz a Thor Mobility szemináriumra itt.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital