Hírek

Thorpilla & a Thorpok

2015.02.12
Interjú a THOR Születésnapi csapatversenyére nevező első csapat Kapitányával: Thorpilla & a Thorpok – Olasz Mercédesz

Február 21-én, a Thor Gym második Születésnapját ünnepeljük. E rendezvény keretén belül a csapatverseny mozgatja meg a legnagyobb tömeget.
Mint ahogy meghirdetésre került, a csapatversenyre elsőként nevezők Kapitányával interjút készítünk. Íme a beszélgetés Olasz Mercédesszel:

Gratulálok Neked/Nektek, mint a leggyorsabban nevező. Szerencsére elég nagy az érdeklődés, így csak perceken múlt, hogy most Veled beszélgetek.
Hogy jött az ötlet hogy indultok a versenyen?

Szerintem ez egy nagyon jó kihívás,nem csak azoknak akik napi rendszerességgel edzenek, de azoknak is akiknek azelőtt a sport nem volt annyira jelen az életükben... Vicces,mert egy kicsit baráti verseny is lesz egyben, elvégre az indulók közül rengeteg mindenkivel találkozom napi szinten a teremben... Sőt a mi csoportunkból 2 csapatot is sikerült neveznünk a versenyre. Minden nap együtt edzünk, együtt izzadunk , de 21.-én majd mégis egymás ellen kell küzdenünk. Mikor megláttam a kiirást, egyből tudtam hogy ezen el kell induljunk. Nagyon összetartó csoport a miénk, ám most a közös készülés,szervezés méginkább összekovácsolta a társaságot... Még vasárnaponként is a teremben voltunk/vagyunk. Persze közben, mivel két nevező együttesről van szó, megy a rivalizálás, és egymás ugratása is. Ennek pedig megvan a maga varázsa, nem mellesleg pedig ösztönöz is a felkészülésben.

Mik a célok?

Egyértelműen nyerni!!!! :) De semiképp nem becsüljük alá a mezőnyt... Sőt.. Biztosan lesznek jobbak nálunk, de azt hiszem igazán büszkék lennénk magunkra ha legalább az egyik csapatunk dobogóra állhatna. Bár tulajdonképp én büszke vagyok magunkra îgy is.:)

Feltételezem akkor már a teremben hallottátok először, hogy lesz verseny, így meg sem kérdezem, hogy hol találkoztatok a kiírással!?

Ide járunk mindannyian :) még mielőtt meghirdették a versenyt, elkaptam innen-onnan mondtatokat, hogy készül valami, de akkor még persze nem tudtuk,hogy mi. Különben is elég diszkréten intézték a szervezők a kiírást, és tartok tőle, hogy nem fogjuk élvezni a hazai pálya előnyét. De sebaj, hiszen így tiszta egy erőfelmérés. És az értékét is ez határozza meg.

Eddig jobbára egyéni versengéseknek adott otthont a Thor. Ez lesz a terem első csapatversenye. Nincs kétség bennetek?

Ettől nem tartok, mert meglehetősen profi szervezőmunka folyik a Thor-ban minden egyes rendezvénynél. Bár úgy tűnhet, hogy hazabeszélek, de tényleg imádjuk ezt a termet! Elvégre valami csak itt tart minket. :) Félretéve a tréfát, jó közeg alakult ki köztünk, és ahogy látom, a többi csoportban is hasonló légkörben folyik a munka. Annak ellenére, hogy minden edzésen vért izzadunk szeretjük egymást, az edzéseket, és az edzőnket. Remek szakmai munka folyik, tehát így kerek minden. És biztos vagyok abban, hogy ez a verseny is az lesz.

Milyen sport-múlttal rendelkeztek?

Elég vegyes társaság vagyunk. Van tájfutónk,kosarasunk . Olyan is van, aki azelőtt nem sportolt. Nálam kiskorom óta jelen van a versenysport. Úszóként versenyeztem, ám annak vége. Mostmár „csak” ez létezik reggel-este. :)
Van valami bája, a csoportos munkának, még akkor is, ha a funkcionális edzések világa néha bizony piszok kemény tud lenni.

Hogy kezdtétek? Edző?

A Thor beavatáson kezdte a csapatunk nagy része. Vannak persze (köztük én is), akik idő közben csatlakoztak az edzésekhez, de nem volt lényeges mert mindenki tárt karokkal fogadott minket. Már az első edzés után olyan volt mintha évek óta együtt edzenénk. Ez részben Nagy Fruzsi, az edzőnk érdeme is, mert mindent megtesz annak érdekében, hogy fejlődjünk, és minden alkalom vidám hangulatban teljen. Azt hiszem nagyon szeretjük...:)


Hogy jött a csapatnév?

Hát ez egy vicces történet... Van egy közös csapatlevelezésünk és egy ideje rászoktunk hogy a Thor-t beillesztjük a mondatainkba...
Például az edzőnk szülinapjára a Thortát én sütöttem. Ezekből néha elég vicces dolgok jönnek ki... Szóval volt itt mindenféle ötlet a Thornászoktól kezdve a Thorkos csapatig minden... Aztán az egyik csapattársam ötlete volt a Thorpilla & a Thorpok ,mivel egyedüli lány vagyok.

Sok sikert Nektek, mi szurkolunk! És köszönöm a türelmed!
Találkozunk február 21.-én, hogy meggyőződjünk arról, hogy eredményes volt a felkészülés.
 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital