Hírek

Új Thor Beavatónk: Bakai Levente

2014.08.26
Az első Thor FMT edzőképzésen többen sikeres vizsgát tettek, de közülük csak hárman: Sieler Tamás, Nagy Fruzsina és Bakai Levente lesznek szeptembertől a Thor Gym edzői stábjának tagjai.

Új Thor Beavatóink közül elsőként Bakai Leventével beszélgettünk, akivel a reggeli kurzusokon találkozhattok.

- Mesélj egy keveset magadról? Mivel foglalkoztál korábban?

"Pécsen születtem, négy éve Budapesten élek. A közszférában dolgoztam több helyen is. Jelenleg mesterképzésre járok az NKE-re."

- Milyen sportmúlttal rendelkezel? Dolgoztál már edzőként is?

"Igen önvédelmet oktattam, többek között a Thorban is. Emellett nagyon sok dolgot kipróbáltam, hosszabb-rövideb ideig volt  foci, kézilabda, úszás, vízilabda, röplabda, küzdősportok és természetesen önvédelem."

- A funkcionális edzésmódszerek világa ettől kicsit távol esik. Mégis, miért jelentkeztél a Thor FMT képzésre?

"Hét éve foglalkozom gyakorlatilag funkcionális edzéssel, kettlebell, saját testsúlyos gyakorlatok, amiket kiválóan be lehetett építeni az önvédelmi képzésekbe, mint kiegészítő anyag. Mindig van mit tanulni, és van hova fejlődni.  Saját magunk képzésére fordítani időt, energiát, pénzt, szerintem ez a legjobb befektetés."

- Te korábban már dolgoztál edzőként. Szakmai szemmel, hogy tetszett a Thor FMT képzés?

"Remekül felépített tanfolyam volt, az elején könnyed bemelegítő házi feladatokat adott Tanos Bálint, aztán ahogy egyre több mindent tanultunk és tudtunk, úgy nehezedtek a feladatok is.  Fontos hangsúlyozni, ami a képzésen is kulcsszerephez jutott: minőségi munka, mindig! Véleményem szerint ez a kulcsa az egészséges fejlődésnek. És ezt próbálom átadni az én csoportjaimba jelentkezőknek."

- A Thor Beavatás a kezdők kurzusa a Thor Gymben. Az alapok megtanítása mellett lehetőséged lesz saját magadat is megmutatni az edzéstervben?

"Természetesen igen, amellett, hogy a Beavatáson megvannak a kötelező alapok, minden edzőnek megvannak a maga preferenciái, amiket szeret kicsit jobban kidomborítani az edzéseken."

- A funkcionális edzéseken belül mely edzésrendszer, eszköz az, amely leginkább közel áll hozzád?

"Ez maradjon titok, az edzésen kiderül. J"

- Kinek ajánlanád a Thor Beavatás kurzust?

"Nem koncentrálunk csak egy-egy izomra, mi az egész testet megmozgató gyakorlatokat végzünk, persze nem hagyjuk figyelmen kívül a gyakorlatok izmokra kifejtett hatását sem.  Annak ajánlanám, aki szeretné visszanyerni az egészségét és azt akarja, hogy ne fájjon annyit a háta a sok ülő munkától  és nem utolsó sorban javuljon a testtartása, ereje kondíciója. Aki egy kidolgozott rendszerben akar tovább fejlődni, hogy erősebb, magabiztosabb, szexisebb legyen J."

Thor Beavatás csoportok indulnak szeptember elején. Jelentkezés: info@thorgym.hu

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital