Hírek

Új Thor Beavatónk: Nagy Fruzsina

2014.09.01
Ismerjétek meg Nagy Fruzsinát, akivel a Thor Beavatás kurzus délutáni edzésein találkozhattok.

Fruzsi küzdősportolóként ismerte meg a Thor Gymet, de a funkcionális edzésrendszerek világa hamar rabul ejtette.

- Mesélj egy keveset magadról? Mivel foglalkoztál korábban?

„Állatorvosként doktoráltam az egyetemen. Gyakoroltam is a hivatásom, de egyszerűen megcsapott a változás szele. Új utat kerestem magamnak.”

- Hirtelen döntés volt vagy hosszú tervezés előzte meg?

„Egyszerűen eldöntöttem, hogy a jövőben edzőként szeretnék dolgozni, segíteni az embereknek jobbá és komfortosabbá tenni saját életüket. Nem volt még szerencsém edzőként dolgozni. Küzdősportoló vagyok, mindig is szerettem volna az lenni, ahogyan az edzői szakma is érdekelt, de eddig nem volt lehetőségem előrelépni ezen a területen.”

- Hogy jött képbe a Thor Gym és egyáltalán a funkcionális edzésrendszerek megismerése?

„Küzdősportolóként rendszeres vendég voltam a konditermekben, de átütő eredményt nem tudtam elérni. Ugyan külalakra jobban néztem ki, de a küzdősportban nem tudtam hasznosítani a konditermi edzés eredményeit. Keresgéltem és a funkcionális edzésekben találtam meg azt a pluszt, ami nagyon jól kiegészíti a thai bokszot és az MMA-t.”

- Edzőként nézve, hogy tetszett a Thor FMT képzés?

"Jól összeállított tananyagot sajátíthattunk el, ami a funkcionális edzésmódszerek mindegyikére kiterjedően hasznos és gyakorlatias információkat tartalmazott. Bálint  szinte bármikor rendelkezésünkre állt a felmerülő kérdések megvitatásában, nemcsak anatómiáról és edzéselméletről, de az edzői kommunikációról sőt marketingről is hallhattunk a képzés során."

- A Thor Beavatás a kezdők kurzusa a Thor Gymben. Az alapok megtanítása mellett lehetőséged lesz saját magadat is megmutatni az edzéstervben?

"A Thor Beavatás program aránylag egységes edzésrendszer, amelyben természetesen azért megmutatkozik az edzői személyiség. Az alapok elsajátítása prioritás, de ahogy a vendégek fejlődnek idővel ízelítőt kaphatnak az általam leginkább preferált módszerekből is."

- A funkcionális edzéseken belül mely edzésrendszer, eszköz az, amely leginkább közel áll hozzád?

"Alapvetően szeretem globálisan szemlélni a funkcionális edzésrendszert és nem egy-egy eszközre fókuszálni. A kezdő csoportokban a különböző eszközök kombinált használata támogatja a fejlődést, éppen ezért a lehetőségek tárháza szinte végtelen. MIndig a kitűzött célnak megfelelően dolgozunk, legyen az az általános fittség javítása, izmosodás, fogyás, erőnövelés vagy egyszerűen csak a jó közérzet megteremtése."

- Kinek ajánlanád a Thor Beavatás kurzust?

"A Beavatás egy barátságos, sajátos atmoszférájú teremben, számtalan változatos eszköz használatával kis csoportos edzések keretein belül egy olyan világba kalauzolja el az embereket, ahol szinte mindenki megtalálhatja azt a kihívást, ami eddig hiányzott az életéből.  Az eddigi Beavatás csoportok is rengeteg embert indítottak el egy olyan úton, ami fittséget, a mozgás szeretetét, saját határaik megismerését hozta el az életükbe.  A fejlődés itt mindenki számára garantált, aki csatlakozik a csoportjainkhoz. Az út mindenki számára nyitott, egyszerűen csak rá kell lépni! :)"

Thor Beavatás csoportok indulnak szeptember elején hétköznap délutánonként. Jelentkezés: info@thorgym.hu

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital