Hírek

Újbuda valkűrjei

2018.01.30
A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadás lesz, ahol többek között az év pultosának járó elismerést is átadjuk. Ismerjétek meg hát az újbudai jelölteket.

Az év pultosa díj nem csupán egy formális szavazás eredményeképp átadott plakett, ennél sokkal több: A végeredményt 33%-ban befolyásolja a jelöltekre érkezett szavazatok száma. E fölött ugyanilyen arányban a szakmai megítélés-, illetve a Thor által képviselt normáknak való megfelelés adják az összpontszámot.

Sajnos csak egyetlen győztes lehet, s igen nehéz lesz megválasztani a sok remek jelölt közül azt, aki kiemelkedett a 2017-es év munkája alapján. De hisszük, hogy a lányok örülnek majd a szavaztoknak, s önzetlenül örülnek majd a győztesnek.

Ismerjük meg kicsit a Thor Gym Újbuda jelöltjeit:

NAGY EVELYN

A két tündéri szőke lány közül ő kezdett előbb a Thorban dolgozni. Immáron egy éve lelke a termünknek. Evy pikirt stílusa és lezser, mégis kedves és közvetlen hozzáállása sokunkat megnyert már. Nem jópofizik, s játssza meg magát, azonban ez mind pozitív a mai világban: Egy őszinte lányt ismerhettünk meg benne, aki mindenféle művi manír nélkül is tud szimpatikus lenni. Nem véletlen ő a legrégebb óta a terem kötelékében álló pultos. Egyszerűen ki kéne találni, ha nem lenne.

NAGY NIKOLETTA

Nyáron csatlakozott a Thor pultjához, s követte hozzánk testvérét. Örök hála Evynek azért, amiért hozzánk csábította, hiszen lehengerlő mosolyáért már önmagában érdemes aznap a terembe látogatni, amikor ő áll a pult mögött. Nem véletlen, hogy sokatok kedvencévé vált rövid időn belül. Energikussága és lelkes hozzáállása mindenképpen kiemelendő.

VARGA LILI

Lilivel ősz óta találkozhattok napi szinten. Annak ellenére, hogy ő dolgozik nálunk a legrövidebb ideje, gyorsan beilleszkedett és felvette a ritmust. Zokszót nem tűrően kézségesen tesz hozzá a mindennapokhoz. Meglehetősen pozitív, amikor az ember belép az ajtón és egy ilyen csinos leányzó az első, akit megpillant.

IVÁNYI MARCSI

Marcsi kicsit kakukktojás, hiszen ő Zuglóban van a legtöbbet, azonban sokszor kisegített a tavalyi évben a 11.kerületben is. Egy állandóan pozitív lányról beszélünk. Kissé klisészerű, de személy szerint tényleg kevés olyan embert ismerek, aki ha esik, ha fúj, akkor is mosolyog. Nagyon sokunknak dobja fel a napját, s fordítja azt jó irányba. Tényleg egyedi jelenség ő, s bármikor örömmel beszélget vele az ember. Nem mellesleg ő a Thor Gym hivatalos fotósa is, így munkáit naponta nézhetitek immáron fél éve a honlapokon, vagy fb oldalunkon.

Szavazataiddal segítsd az újbudai lányokat!

Az Újbudai szavazólapot itt találod

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital