Hírek

Ünnepi nyitvatartás

2014.12.01
December 24.-én 8:oo - 12:oo December 25.-én zárva December 26.-án zárva December 31.-én 8:oo - 12:oo Január 1.-én zárva

Az ünnepek szóljanak a családról, a szeretteinkről és nem utolsó sorban magunkról. Nem arra gondolok, hogy legyünk önzőek és magunknak vegyük a legnagyobb ajándékot. Sokkal inkább arra, hogy háláljuk meg a testünknek az egész évben nyújtott munkáját és pihenjük ki magunkat, hogy januártól új erővel kezdhessük az évet, a pihenés mellett azért szenteljünk időt a testmozgásnak is, hiszen ha nem tartjuk formában az izmainkat, akkor januárban nagyon nehéz lesz újrakezdeni az edzéseket, a régi maxok a múlté lesznek és az új esztendőből 2-3 hónap arra fog elmenni, hogy visszanyerjük régi erőnket. Ilyenkor célszerű egyszerű átmozgató edzéseket tartani és az ünnepi pihenést 2 hétnél kevesebb időre korlátozni, hiszen 14 nap pihenés után az edzettségi állapotunk drasztikusan esik és az izomzat elkezd leépülni.
A karácsonyi forgatagban nyugodtan ehetünk de törekedjük a minőségre a mennyiség helyett. Már a bevásárlásnál eldől, hogy mennyire terheled le szervezetedet a 3 napos folyamatos étkezés során, éppen ezért igyekezzünk, hogy sok gyümölcs és zöldség kerüljön a kosárba, fehérliszt helyett válasszuk a mandula lisztet, kókusz lisztet, zab vagy rozs lisztet, ez kiváló módja annak, hogy csökkentsük a egyszerű szénhidrátokat minden receptünkben. Döntsünk a minőségi húsok mellett a hipermarketek szinezett termékei helyett, ezért vásároljuk piacokon, csarnokokban.
Fontos, hogy ebben az időszakban is odafigyeljünk a folyadékbevitelünkre és a sör, bor, pálinka mellett legalább 2-2,5 liter vízet is igyunk. :D

Mi a Thor Gym stábja szeretnénk hozzájárulni az egészséges ünnepekhez, ennek szellemében forduljatok edzőitekhez akik egyéni edzésterveket fognak írni nektek az ünnepekre. A terem december 24.-én és 31.-én is délig nyitott ajtokkal vár titeket.

Ünnepi nyitvatartásunk

December 24.-én 8:oo - 12:oo (ünnepnap)
December 25.-én    zárva                                                                      Január 1.-én       zárva
December 26.-án    zárva                                                                      Január 2.-án 8:oo - 12:oo (péntek)
December 27.-én 8:oo - 12:oo (szombat)                                             Január 3.-án 8:oo - 12:oo (szombat)
December 28.-án 8:oo - 12:oo (vasárnap)                                            Január 4.-én 8:oo - 12:oo (vasárnap)
December 29.-án 6:oo - 22:3o                                                              Január 5.-től 6:oo - 22:3o
December 30.-án 6:oo - 22:3o
December 31.-én 8:oo - 12:oo (ünnepnap)

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital