Hírek

UST kérdőív értékelés

2016.09.29
Legrégebbi vendégeink véleménye a legértékesebb számunkra.

Köszönjük hogy, közel kétszázan kitöltöttétek a kérdőívünket és ezzel is segítve munkánkat! Mivel régóta vagytok a Thor család tagja, Nektek van a legtöbb tapasztalatotok a teremmel és velünk kapcsolatban, ezért kiemelkedően fontos véleményetek!

A legfontosabb információ hogy edzőink közel maximális értékelést kaptak, és nem csak a szakmai munkájukra hanem a hozzáállásukra is! Jó tudni hogy emberként is megállják a helyüket és nem csupán edzőként számíthattok rájuk! Köszönjük a bizalmatokat! 

Tőletek is sok a visszajelzés az öltözőkkel kapcsolatban! Igyekszünk a szellőztetést megoldani és a terem tisztaságát fejleszteni. A padok számát bővíteteni fogjuk! A pult választék bővítését hamarosan ti is megtapasztaljátok, új termékeket fogunk felvenni a kínálatba ;) A termek eszközkészlet bővítésén is dolgozunk, hamarosan találkozhattok velük a teremben!

Örömmel vettük hogy csapatépítő programjainkat is pozitívan értékelitek. A programokat Nektek szervezzük, hogy ne csak edzésen találkozzunk egymással, hanem azon kívül is lehetőségünk legyen megismerni egymást illetve jól szórakozzunk ahol nincs akkora szigor mint edzéseken! Továbbra is várjuk milyen programon vennétek részt szívesen és mi lehetőség szerint igyekszünk a ti igényeteknek megfelelően összeállítani azt.

Igyekszünk a lehető legjobb irányba vinni a termet ezért egy pártolói programot fogunk elindítani amivel lehetőségetek lesz kicsit jobban bele látni a Thor Gym életébe a színfalak mögött is! Ezzel kapcsolatban nemsokára több információval jelentkezünk! 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital