Hírek

Útban a tökéletes állóképesség felé: Athletic Body

2014.04.25
A korábbi cikkünkben bemutatott Thor Beavatás kurzus után az Athletic Body edzéstípus következik a Thor Gym tematikus erőfejlesztő struktúra rendszerében, amely állandó edzésként is megállja a helyét, nem csak kurzusként.

Az Athletic Body órákon lehetőség nyílik a Thor Beavatáson megtanult ismeretek bővítésére, ismétlésére. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítik el ebben a kurzusban.

Az Athletic Body edzéstípusról Wittmann Zsolt edzőt kérdeztük a Thor Gymben: „A Thor Beavatáson összekovácsolódott társaságok az Athletic Body kurzusokon kezdhetik igazán megismerni azt, mit jelent a programozott erő- és állóképesség fejlesztése, és milyen eredményt hozhat ez edzéseinkben. A technikák tanítása helyett ez a kurzus már a tökéletesítésről szól, hiszen az idáig eljutott tanítványok közül már mindenki biztos alapokkal rendelkezik, azonban ezt még itt-ott lehet, és kell is csiszolni. ”

A középhaladó szintű edzésen cél egy erős, atlétikus test kialakítása. Nagyobb hangsúlyt nyer az edzéstervezés, atlétáink megismerkedhetnek az alapvető elvekkel, a szettek és ismétlések felépítésével, hogy egyénileg is képesek legyenek hatékony edzéstervet alkotni önmaguk számára. Az Athletic Body nem csak tanfolyamként, hanem állandó edzésként is megállja a helyét.

„A Beavatáson átesett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik már jártasak a terem eszközeinek használatát illetően és gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között.  Az edzéstípus ugyancsak nyolc hetes ciklust ölel fel, mint a Thor Beavatás, de az atléta igénye szerint, akár ismételhető is. Aki nem szeretne továbblépni, annak lehetősége nyílik újra a csoport óráit látogatni. A következő lépcsőfok egyébként az UST csoport (Underground Strengh Training), ahol az atléták már személyre szabott tematikus edzésterv szerint fejlesztik erő- és állóképességüket nyolc hetes ciklusokban.”  – mondta Wittmann Zsolt edző.

Tapasztalataink szerint az Athletic Body minden atlétának nagy lökést adhat motiváció terén, hiszen a korábban megszerzett technikai tudás mellé már eredmények is párosulnak. Az Athletic Body egy biztos alapot ad a számodra, amellyel a Kettlebell, a Crosstraining és a PowerBuilder Training System edzéseken is megállod a helyed.

Az órákat Tanos Bálint, Witmann Zsolt és Galba Zsolt tartják. Jelentkezni lehet az info@thorgym.hu email címen vagy a terem facebook oldalán.

Járd végig Thor útját!

A kezdet, a Thor Beavatás

Félúton, az Athletic Body

Céljaid közelében, az UST

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital